- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Не ви ли е гнус...
... да правите свирки?
За собствено удоволствие ли го правите или за това на партньора?
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
и аз тва се питамсамо при мисълта за тва нещо и ми се повдига
![]()
Кога ще разберете, че в секса между двама души, които се обичат не трябва да има някакво погнусяване... -.-"
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Е то ясно, че на момчетата им е кеф от орални ласки, ама въпроса е момичетата как се чувстват, докато го правят![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Тези, дето ги е гнус, мога само да кажа : Горките ви мъже![]()
Това, да знаеш, че приятелката ти се гнуси от теб е отвратително.
Аз го права и за мое, и за негово удоволствие. Разбира се, неговото е доста по-голямо в случая, но и на мен ми харесва да го правя![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Зависи от коя страна го погледнеш. Ако мъжа го прави за собствен кеф,без да мисли за момичето,колко да и го набута в устата и да гълта, , едва ли не насила се получава наистина много грозно. Чустваш се като използвана,не го пожелавам на никое момиче. От друга страна,ако се обичате,имате доверие един на друг и разбира се желание от страната на момичето тогава си е друго нещо. Във секса,както и при оралната любов е важно да се обичате,да си имате доверие,да уважавате човека до себе си,тогава ще ти е хубаво и едва ли ще си помислеш колко е гнусно... Явно не си намерила подходящия човек с който да го направиш.
Аз съм момче бре, ама ми е интересно да знам кво мислят момичетета във форумаПървоначално написано от whitediamond
![]()
+1 Щом е за човека, когото обичам.Първоначално написано от LovelyGirl
Авторе, ако беше момиче (съдя по ника, че си момче), щеше ли да те е гнус да дуаш на някой мазен циганин? А на момчето, което обичаш ?!
Има разлика в това на кого духаш .. на любимия или на някого за еднократна забивка ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Е не знам кво щех да правя ако съм момиче, ама си мисля, че има и други начини за изразяване на любовта. Верно ако и за момичетата е кеф - няма проблем, ама иначе едно момиче да се напъва за да доставя удоволствие на приятеля си - не е хубавоПървоначално написано от Jessie
![]()
Ето един изчерпателен отговор, за който мерсиПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Първоначално написано от stoteen4o
А, не. Аз не се напъвам, за да му е кеф на него.Харесва ми когато се възбужда, и аз се възбуждам.
И така ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Не ме е гнус ,и ми е кеф да правя ,за мой кеф и за негов.Много обичам готино момче като го водя и ми се приисква да му го посмуча.Тези дето се гнусят значи приятелите им са мизерници и нечистоплътни.
Не може да се каже,че обожавам да го правя,но щом знам че му доставя удоволствие съм готова на каквито и да е жертви..колкото до погнусяването изобщо не мисля да коментирам![]()
Съгласна съм, пък и е много приятно да виждаш какво удоволствие доставяш на човека, когото обичашПървоначално написано от miminko
![]()
Първоначално написано от MetalZone
![]()
If I played you like a toy?
Не ме е гнус, даже много ми харесва. Никога не ми се е случвало приятелят ми да ме помоли за орална (освен веднъж май) - обикновено аз съм инициативната!
Първоначално написано от MetalZone
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
На мен оралната любов ми е любимия начин да доставям удоволствие и на мен да ми доставят. Харесва ми! А тия дето ги е гнус просто или не са пробвали или не са намерили подходящ човек, на когото да духат.
Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark
Правилно.Първоначално написано от MetalZone
Егати глупавата тема.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Абе мацки,ако ви пука за момчето до вас... и знаете че не ви кара насила, но сте убедени че много голямо усоволствие ще му доставите...няма да ви е гнус!![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!