.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Град
    На третия етаж

Към момичетата: Не ви ли е гнус...

... да правите свирки?
    За собствено удоволствие ли го правите или за това на партньора?
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

и аз тва се питам само при мисълта за тва нещо и ми се повдига

Кога ще разберете, че в секса между двама души, които се обичат не трябва да има някакво погнусяване... -.-"
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Град
    На третия етаж
    Е то ясно, че на момчетата им е кеф от орални ласки, ама въпроса е момичетата как се чувстват, докато го правят
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Тези, дето ги е гнус, мога само да кажа : Горките ви мъже
    Това, да знаеш, че приятелката ти се гнуси от теб е отвратително.

Аз го права и за мое, и за негово удоволствие. Разбира се, неговото е доста по-голямо в случая, но и на мен ми харесва да го правя
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Зависи от коя страна го погледнеш. Ако мъжа го прави за собствен кеф,без да мисли за момичето,колко да и го набута в устата и да гълта, , едва ли не насила се получава наистина много грозно. Чустваш се като използвана,не го пожелавам на никое момиче. От друга страна,ако се обичате,имате доверие един на друг и разбира се желание от страната на момичето тогава си е друго нещо. Във секса,както и при оралната любов е важно да се обичате,да си имате доверие,да уважавате човека до себе си,тогава ще ти е хубаво и едва ли ще си помислеш колко е гнусно... Явно не си намерила подходящия човек с който да го направиш.

Град
    На третия етаж
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Зависи от коя страна го погледнеш. Ако мъжа го прави за собствен кеф,без да мисли за момичето,колко да и го набута в устата и да гълта, , едва ли не насила се получава наистина много грозно. Чустваш се като използвана,не го пожелавам на никое момиче. От друга страна,ако се обичате,имате доверие един на друг и разбира се желание от страната на момичето тогава си е друго нещо. Във секса,както и при оралната любов е важно да се обичате,да си имате доверие,да уважавате човека до себе си,тогава ще ти е хубаво и едва ли ще си помислеш колко е гнусно... Явно не си намерила подходящия човек с който да го направиш.
    Аз съм момче бре, ама ми е интересно да знам кво мислят момичетета във форума

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

Аз го права и за мое, и за негово удоволствие. Разбира се, неговото е доста по-голямо в случая, но и на мен ми харесва да го правя
    +1 Щом е за човека, когото обичам. Авторе, ако беше момиче (съдя по ника, че си момче), щеше ли да те е гнус да дуаш на някой мазен циганин? А на момчето, което обичаш ?! Има разлика в това на кого духаш .. на любимия или на някого за еднократна забивка ...

I'm inlove with a criminal...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Въобще не ме е гнус.Духам както за негово така и за мое удоволствие!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    На третия етаж
    Цитирай Първоначално написано от Jessie

+1 Щом е за човека, когото обичам. Авторе, ако беше момиче (съдя по ника, че си момче), щеше ли да те е гнус да дуаш на някой мазен циганин? А на момчето, което обичаш ?! Има разлика в това на кого духаш .. на любимия или на някого за еднократна забивка ...
    Е не знам кво щех да правя ако съм момиче, ама си мисля, че има и други начини за изразяване на любовта. Верно ако и за момичетата е кеф - няма проблем, ама иначе едно момиче да се напъва за да доставя удоволствие на приятеля си - не е хубаво

Град
    На третия етаж
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Въобще не ме е гнус.Духам както за негово така и за мое удоволствие!
    Ето един изчерпателен отговор, за който мерси

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от stoteen4o
    Цитирай Първоначално написано от Jessie

Е не знам кво щех да правя ако съм момиче, ама си мисля, че има и други начини за изразяване на любовта. Верно ако и за момичетата е кеф - няма проблем, ама иначе едно момиче да се напъва за да доставя удоволствие на приятеля си - не е хубаво

А, не. Аз не се напъвам, за да му е кеф на него. Харесва ми когато се възбужда, и аз се възбуждам. И така ...

I'm inlove with a criminal...

+1

не съм го правела .. нямам и намерение ..

Не ме е гнус ,и ми е кеф да правя ,за мой кеф и за негов.Много обичам готино момче като го водя и ми се приисква да му го посмуча.Тези дето се гнусят значи приятелите им са мизерници и нечистоплътни.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Не може да се каже,че обожавам да го правя,но щом знам че му доставя удоволствие съм готова на каквито и да е жертви..колкото до погнусяването изобщо не мисля да коментирам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не ме е гнус...сегаа зависи на кого де

Град
    В пространството
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    По тая блестяща логика мъжете не ги ли е гнус да ни лижат?
    Не,не ме е гнус.Харесва ми и не го правя само заради него...
    Съгласна съм, пък и е много приятно да виждаш какво удоволствие доставяш на човека, когото обичаш

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Кога ще разберете, че в секса между двама души, които се обичат не трябва да има някакво погнусяване... -.-"
    If I played you like a toy?

Не ме е гнус, даже много ми харесва. Никога не ми се е случвало приятелят ми да ме помоли за орална (освен веднъж май) - обикновено аз съм инициативната!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Столицата
    На мен оралната любов ми е любимия начин да доставям удоволствие и на мен да ми доставят. Харесва ми! А тия дето ги е гнус просто или не са пробвали или не са намерили подходящ човек, на когото да духат.
    Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пфф
    Станислава

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Правилно.

Егати глупавата тема.

Абе мацки,ако ви пука за момчето до вас... и знаете че не ви кара насила, но сте убедени че много голямо усоволствие ще му доставите...няма да ви е гнус!
    Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си