.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    доста шокираща музика. след няколкоминутно разглеждане се чувствам хипнотизиран и готов за ритуала.

Определено. Чувствам, че ако разглеждам още малко ще се самопринеса в жертва на дявола.

tania666
    Guest
    Здравейте, ако става въпрос за София искам да кажа за едно студио, което много го хвалят но аз НЕ СЪМ ДОВОЛНА - СОФИЯ ТАТО ИНК и по конкретно за един тип Цеко. Иначе чувам за ЕМО, че е изключително добър, но аз не мога да споделя мнение, тъй като не го познавам. Попаднах на този Цеко-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, който ми взе 50лв. капаро и ми записа час за след 2 седмици. Аз имах един стар татос който исках да променя. Във въпросния ден трябваше да пътувам, тъй като не съм от София, закъснях, но трафика беше много голям а и му се обадих да предопредя, каза ОК няма проблем! Отивам и какво, вика ми емине трябваше да закъсняваш, после видях, че той изобщо не е подготвен (все пак видя предния път стария ми татос, капаро му бях оставила)....и както и да е вика ми еми да беше мислила преди да го направиш. Аз не съм отишла там да ми чете конско и да ми държи сметка. Крайно съм разочарована от отношението наистина. Накрая видях, че няма никакво желание да се занимава, а аз не мога да се оставя в ръцете на такъв човек, станах и си тръгнах и нека се почерпи за 50лв. Просто да ми беше казал още първия път, че не му се занимава, а не да ми вземе парите, да отида втори път до София специално затова и накрая да пия една студена вода. Исках да го споделя това, за да внимавате колко капаро и на какъв човек го оставяте. Вярно, на никой не му пише на челото, че ще те измами, но все пак ВНИМАВАЙТЕ! Надявам се да няма други разочаровани! Късмет и успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си