- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата?
Не виждаш ли че е лапе на десет па ми приказваза сексПървоначално написано от aNkLegIrL
![]()
![]()
![]()
Badabumbaaa
Не е задължително да е правила, за да си каже мнението умнико ..Първоначално написано от baatko
Лелеее тоя акъл ..![]()
![]()
Съгласна съм и с aNkLegIrL ..![]()
Нямам нищо против, ако съм на кеф.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
А какъв е вкуса на спермата?
Отвратително е.Не ми харесва..
нямам нищо против, на мен не ми е проблем, а него го кефи, така че . .
пп. за тия които не могат да целуват гаджетата си след като са свършили в устите им, за да не би случайно да усетят вкуса на собствената си сперма - при най-близкия празник подарете по една четка и паста за зъби на приятелките си!![]()
Мхм като слушаш оня педал на аватара си и по-зле ще стане...Първоначално написано от KpacuMup
Лично аз харесвам по лицето
но и в устата не пречи
Schhh! Hear the silence...
Зависи в какво настроение съм. По принцип не ми пречи, но ако не съм много на кеф може и да ме издразни. Но приятелят ми рядко настоява да правя нещо, което което не желая, така че ощетени няма![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аз нямам абсолютно нищо против.. даже може да се каже, че така повече ми харесва..
BI SEXUAL .
Ами ако спермата е прекалено много?Първоначално написано от Alexandra1993
До преди няколко дена бях на мнение,че никога не бих позволила на момче да ми свърши в устата (хах аз даже нямах желание да доставям подобни удоволствия на бившите ми),но оня ден бях адски възбудена и му позволихМиличкия толкова се притесняваше да не ми стане гадно,че дори се дръпна няколко пъти ама на края се отпусна
![]()
И така деНямам нищо против да го прави
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от elito0o0o0
Боже боже.. вика как ще я целувам после... лелеее... теб те е гнус от самияя себе сии .. как очакваш .. тя да ти прай свирки и после да не я целунеш.. целувката след секс или свирки .. е един вид ''Благодаря ти много ми хареса'' то по тая логика трябва и ти като я лижеш ( ама като те е гнус от себе си кво остава до другите ) .. тааа.. ии ти като я лижеш тя сигурно няма да те целуне .. и кво ще си напрайте орална и ще се чукате като някакви тъпаци .. целувката е най-важна в такива моментичувствата се изострят
![]()
![]()
![]()
Сигурно почва да се дави, да бълбука .Ама ко се плашиш нали е налапала шнорхила,шъ диша опрез него ве мен!Първоначално написано от Team
![]()
![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
После няма да му се навива да му прави свирки и тогава друга песен ще запее. Баси лигльото. Има още много да расте момчето...Първоначално написано от Slynchiicee
![]()
Счупи й крайниците(за да не бяга) и й избий зъбите(за да не хапе). След това с малко зор, ще успееш. Няма нужда да ми благодариш.Първоначално написано от Team
![]()
![]()
![]()
А сега сериозно: като не иска да свършиш в устата й, не иска. Не можеш да направиш нищо по въпроса. Когато поиска, давай, но засега уважи поне малко желанието й.
аз и го уважавам!!!Първоначално написано от gogo4o4o
...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
В устата или на лицето по радва момчетата да питам аз![]()
мм не ме кефи тфаа..![]()
![]()
![]()
аз лично не позволявам да ми свършва в устата, просто не би ми харесало
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!