- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата?
Еми какво да направи като е 6 клас и влиза във Секс да говори за това,че го е гнус от него си.. не му е лесно на момчето... а това,че ако продължава да слуша гейчето от аватара му ще стане по-зле е вярноо!!Първоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Aбе келеш ти изглеждаш на 11 години бе,кво правиш тука че чак за секс говориш,гнус го било от него сиПървоначално написано от KpacuMup
![]()
не никога![]()
ха ха твоите мнения много ме радват, не знам дали изобщо секс си правила но добре ги изкарваш нещатаПървоначално написано от BabyDesy
![]()
![]()
O ама за тебе никой не се и съмнява миличкаПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Който ме мрази под мен да лази!
абе така като я гледам е правила според менПървоначално написано от baatko
![]()
Който ме мрази под мен да лази!
Първоначално написано от pipi1992
Ама това не е бейби Деси бе?!!!?Лелел кви плагиати имало.Ужас.Сега видях дата на регистрацията и!
Ако не е на сила,значи е признак на всеотдайност.Хубаво е да си всеотдаен![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Нямам нищо против, даже много ми харесва!
FUCK-тически не ме интересувате..
Нямам против, даже се кефя, че Той се кефи ... ммм, но само до там ..
гълтане - неее мс![]()
Марио
стара тема
Badabumbaaa
Колко си тъп/аПървоначално написано от robertdowney
Темата е от преди седмица-две ... Кое й е старото според теб?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 \Първоначално написано от 3oPuTy
/
I'm inlove with a criminal...
Eвала на Ax3Първоначално написано от Ax3
направо ме разби
, а колкото до пича дето го е гнус, абе ти земи ходи си пиши домашните, вместо да ми седиш и да си чикосваш мишока
![]()
![]()
![]()
мене не ме радва последния път щях да повърна
Амм..аз не знам , просто защото съм още само на 13 и не съм го правила , но според мене няма да е гнусно , щом го правиш с човека дето е до тебе!Казвате го така сякаш ще лапате на някакъв мангал---просто си намерете някое бяло момче ,дето се къпе поне веднъж на ден!!
[/quote]
И на мен не ми даваше,но онзи ден (Неделя) просто си седях докато ми духаше и накрая се изпразних,а после се направих на ударен че не съм се усетил и взех да се смея жестокоооооо...
След това ми каза,че повече няма да видя такова нещо,но видях така че пробвай![]()
[/quote]
на мен ми се случи и после исках да го убия...защото го предупредих че не искам и той пак
Оо, не мерси.. всичко друго ама не и това..Противно ми е.
![]()
не даже е приятно имах 1 приятел и за базик и брат му и той ми свършиха в устата . цялата беше пулна и го гълтах накрая![]()