- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- molq pomognete
Аз съм момче на 15 години и имам еднин проблем. От към 8-9 месеца гърдите ми са изпъкнали. Незнам какво да правя. Срам ме е да се съблека или да отида на басейн. Някои ми викат че това са от хормоните. Моля помогнете. Благодаря
да от хормоните е
нямаш повод за притеснение
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
^^![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Meрси много. А до колко време ще се оправи
Може би като хормоните ти спрат да бушуватдемек като ти свърши пуберетета
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Няма място за притеснения..Както ти казаха:
- от пуберитета е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
mersi
A ako gi naprawq na muskulna masa dali shte pomogne![]()
абе спортувай умерено и не се комплексирай...... разбра че е нормално и че няма смисъл да се притесняваш на плажа ..![]()
Audrey Hepburn
Не знам дали е от хормоните, НО знам че е нормално. Няма място за притеснение.
Lexynnka
Кирилицата е задължителна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!