.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Къде най-добре можете да скриете пищов

Тук можете да покажете начин да скриеш пищова си. Аз го крия под блузата.
    Кво стаа

Повече от фен
    Най-добрия пищов е да си научиш винаги е ефективен и никога не те фащат

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ейй! Пак са ви хванали в крачка. Или ще преписваш ,или не. Какво ще го криеш?! Боже мой. Като не знаете как да преписвате по-добре не се и опитвайте. Измислете си собствени начини бе! Тцтц.. скрий си го в главата=научи си уроците. Стига сте питали за начини, по които да преписвате,ами вземете да научите нещо. Стига сте преписвали. И после що ви оставят на изпити...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

вече има такава тема! за пищовите!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

1 приятелка си го скри в деколтето .. после пък я дигнаха на дъската да я изпитват и тя си беше написала някои неща на ръката и почти през цялото време си гледашее от ръката..Разказа му играта на тоя учител и той не я хвана.. и като си седна на мястото каза на висок глас " ее то пък докато отида на дъската и почти се беше изтрило .. " Цветтии..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Еми където ми падне,ти пък що искаш да знаеш за на хората пищовите ? Пък и без тва има друга тема , чети там
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мен не ме бива в преписването! Опитвала съм се няколко пъти ии винаги успяват да ме хванат учителите . Слушала съм за пищов под чоропогащника и полата отгоре, за да не се вижда, но не съм опитвала. :P

На телефона

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Телефона
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    в гащите
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен
    Според повода,ситуацията и материала

Веднъж бях оставил пищовите, в кутийката с очилата ми и като ми потрябваха се пресегях все едно за кърпичката, за да си изчистя стъклата, след известно време ме видя, дойде, ама вече ги бях скрил под подплатата на самата кутия - не се усети ...

Иначе телефона ... Случвало се е на радиатора да има листче също ...

Или е на/под чина, или ми е в ръката.

Листчета със сбита информация навсякъде. Обичам да си ги слагам отдолу при учебник, тетрадка. Записвам си разни формули по математика. По другите предмети е абсурд да сбия всичко на едно място. Е, само ако е нещо, което съм убедена, че не съм го запомнила, тогава не е проблем да си го напиша на пищов.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Или е на/под чина, или ми е в ръката.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Голям фен
    на телефона и рядко в ръкавите някаде

От ден на ден ставате все по-прости.. ЛАПЕТАААААААААААААА !!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Ами аз си имам три любими места, макар и да ползвам рядко пищови.
    1) под зашивката на ципа на несесера зад химикалките
    2)в калъфа за очила под кърпичката
    3)в отделението за гаранционната карта в калъфа на едни химикалка и писалка

Мега фен Аватара на L0ST
    Винаги държа пищовите в ръка. Старая се да не преписвам, но не винаги смогвам, пък и моите пищови са за подсещане . Някой хора могат да преписват --> където и да държат пищова няма да иг хванат, а дори ида ги хванат могат умело да извъртят ситуацията (като мен :P ), а други просто не могат.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си