.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Възприемането на гейовете в обществото

Някой може ли да ми обясни защо две лесбийки се натискат в трамвая и никой никакво внимание не им обръща, а два гея се държат за ръце и всички почват да се кокорят, да ги псуват.. с 2 думи избухва световна война?!
    3 words, 8 Letters, say it and I'm YOURS..

Banned Фен

Re: Възприемането на гейовете в обществото

Лесбийки в кой трамвай каде как :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Повече от фен

Re: Възприемането на гейовете в обществото

Цитирай Първоначално написано от loko1
    Лесбийки в кой трамвай каде как :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Град
    loveCh
    Еми според мен защтото лесбийките не ги бърка пускат на жени и на мъже докато гейовете се занимават само с момчета.Абе пък и откаде го измисли тоя въпрос ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?

Повече от фен
    Чесно казано би трябвало да се коколят и на лезбибйките ;дд се пак това се 2 секси жени дето се натискат (или поне така си ги представям аз)

Град
    loveCh
    Мен пък ме кефят лесбийките докато гейовете..... (puke) направо ми се повръща

Повече от фен
    а момичетата казват тъмън обратното

Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Еми според мен защтото лесбийките не ги бърка пускат на жени и на мъже докато гейовете се занимават само с момчета.Абе пък и откаде го измисли тоя въпрос ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?
    Пхахаха!!! 100% лесбо, което да пуска на жени и на мъже не съм виждала.. не знам защо бъркате лесбийките със секси мацките, които се натискат, защото не е така.. Тези русите мацки с дългите крака, които лъхат на секс определено не са лесбийките, по-скоро някви неопредвелени бисексулани, рядко се среща секси лесбийка, която да не лъха на лучена чорба

Град
    loveCh
    Цитирай Първоначално написано от g0ssip
    Пхахаха!!! 100% лесбо, което да пуска на жени и на мъже не съм виждала.. не знам защо бъркате лесбийките със секси мацките, които се натискат, защото не е така.. Тези русите мацки с дългите крака, които лъхат на секс определено не са лесбийките, по-скоро някви неопредвелени бисексулани, рядко се среща секси лесбийка, която да не лъха на лучена чорба

Еми да прав си повечето мацки са донякаде бисексуалнино това пак означава донякаде лесбийка не мислиш ли ????

1.Аз съм момиче
    2.Всяко бисексуално момиче е донякъде лесбийка, но това се отнася и за всяко бисексуално момче.. така че все пак не мога да разбера защо гейовете и лесбийките се третират по различен начин..

Повече от фен
    Щото Като видиш лезбийки ти става готино а като видиш некви гейове и ти става гадно кофти и ти се иска да ги претрепеш!!

Как 'що.... Шот гейовете са мазни... а лесбийките сладки...
    It's too late...

Ако две лесбийки целите в татуйровки, мъжествени, които лъхат на лучена чорба и пият бирата като вода са готини, то не искам да виждам какво е гадно

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    g0ssip, гледам си настроен негативно към лезбийките
    предполагам си гей. Мой съвет е да не "мразиш" лесбийките само защото обществото по-лесно ги приема след като пледираш за толерантност, а от твоя страна не виждам кой знае каква..

Иначе това е така, защото обществото е на такова ниво. След време, след години толерантността ще бъде по-голяма и няма толкова да се обръща внимание на тея нея. На лесбийките повечето мъже гледат като на нещо възбуждащо и т.н. и за това обществото е по-толерантно към тях. Нормално е.
    На този етап е така. След време нещата ще се променят. Едно време хомосексуални хора са били вкарвани в затовра, все пак..

За мен каквато и двойка да е (мъж с мъж, жена с жена или мъж с жена) не би ми привлякло вниманието да ги гледам .. каква ми е работата да ги гледам в устите?! пфф ..

Град
    loveCh
    Иначе това е така, защото обществото е на такова ниво. След време, след години толерантността ще бъде по-голяма и няма толкова да се обръща внимание на тея нея.[На лесбийките повечето мъже гледат като на нещо възбуждащо и т.н. и за това обществото е по-толерантно към тях. Нормално е.На този етап е така. След време нещата ще се променят. Едно време хомосексуални хора са били вкарвани в затовра, все пак..

Еми евала пич наистина е възбуждащо да гледаш лесбийки, но тфа си е лично мое мнение но все още съм против гежовете.

KumchoValcho нямам нищо общо да ме възприемате като гей, но за обща култура ще споделя, че съм бисексуално момиче..

Относно толерантността.. Ам ако за момчетата лесбийките са възбуждащи и за момичетата гейовете са възбуждащи.. (или поне за някои).. По досегашните мнения тразбирам че мъжете се възбуждат от мъже с цици и п*тки тъй ли?

Град
    loveCh
    KumchoValcho нямам нищо общо да ме възприемате като гей, но за обща култура ще споделя, че съм бисексуално момиче..

Относно толерантността.. Ам ако за момчетата лесбийките са възбуждащи и за момичетата гейовете са възбуждащи.. (или поне за някои).. По досегашните мнения тразбирам че мъжете се възбуждат от мъже с цици и п*тки тъй ли?
    Виж не си разбрала правилно поне според мен. Възбуждаме се от нормални момичета и лесбийки поне някои от нас. Пък и не съм си представял мъж с цици и п*тка както казваш ти

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Еми евала пич наистина е възбуждащо да гледаш лесбийки, но тфа си е лично мое мнение но все още съм против гежовете.
    Това са ми наблюденията просто върху мнозинството от хора просто.

Не мога да разбера как сте "против" някой човек, само защото харесва еди-какво си. Жалко е, че в 21в. сте толкова ограничени повечето.

g0ssip, не знам от къде я вадиш тая омраза към лесбийките

Град
    loveCh
    Абе аз си казвам последно мнението по тая тема и тфа е :@. Момчетата (пак повтарям някой от нас) обичаме лесбийките защтото:
    1.Сладки са
    2.Знаят как да се забавляват
    3.Възбуждащи са
    и още мн причини пък за гейовете.
    1.Отвратителни
    2.Мазни
    3.Гнусни

Не мряза лесбийките, просто не ми се нрави идеята, че гейовете биват мразени.. Имам приятели и хетеросексулни и лесбийки и гейове и ги обичам всички страшно много.. Оня ден видях в ФБ група създадена срещу един приятел, понеже е гей.. Това е толкова хомофобско и противно, стана ми страшно кофти, затова исках да науча на какво се дължи тази омраза между половете

Град
    loveCh
    Не мряза лесбийките, просто не ми се нрави идеята, че гейовете биват мразени.. Имам приятели и хетеросексулни и лесбийки и гейове и ги обичам всички страшно много.. Оня ден видях в ФБ група създадена срещу един приятел, понеже е гей.. Това е толкова хомофобско и противно, стана ми страшно кофти, затова исках да науча на какво се дължи тази омраза между половете
    Виж маце.Момчетата сме просто устроени така. Тези които сме хетеросексуални мразим хомотата. Нз кфа е причината , но просто ги мразим може би защтото не са като нас. За нас момчетата това да харесваш друго момче не е нормално докато при вас момичетата за нас това е напълно нормално.

Да бе разбирам, че така сте устроени.. В тази тема виждам само "момчетата мислят", "за момчетата", "според момчетата".. момичетата никъде ги няма.. Мъжете мразят гейове, съмнявам се, че жените обичат лесбийки.. Разбирам, че мъжкото мнение има важна роля в заобикалящия ни свят.. както има лесбийки, които са страшно секси, има и такива, които са пълни боклуци (по-горе дадох описание, което няма да повтарям), така има мазни, гнусни гейове, а има и мн сладки и секси момчета.. Просто каквото и да кажете съотношението е еднакво или би трябвало да е така.

Град
    loveCh
    мммм да права си g0ssip и вие и ние сме устроени различно какво ще кажеж да приключим този спор.Всеки си има мнение както ние така и вие.Вие ги харесвате ние не.Вече няма смисал да спорим всичко се поясни от страна на момчетата и от страна на момичетата

Ами и аз мисля, че темата е приключена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си