.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Hell

С какво да си изруся косъмчетата на ръцете?

Моля да ми кажете с какво мога да си изруся косъмчетата на ръцете с подробно обяснение как да се използва Мс предварително

Мега фен
    Град
    Earth...
    със самобръзначка

Град
    Hell
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    със самобръзначка
    не не , няма да ги махам искам да ги изруся

Повече от фен Аватара на Gllory

като се печеш на слънце и хванеш мн.тен стават руси

кфа е тази нова мода .. с руси косми
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

С кислородна вода.Като отидеш в аптеката и казваш,че ти трябва кислородна вода за изрусяване на космите,след като се прибереш взимаш памук,слагаш от течността и търкаш,така че хубаво да ти се напои кожата и най вече космите.Оставаш около 15 минути и отиваш и миеш с хладка вода и сапун.Да знаеш,че може да почне да те сърби докато чакаш 15те минути,но е нормално.Ако има нещо неясно-питай.

махни ги по-добре, и русите се виждат
    отиди на кола маска, издържа дълго време и после само ще ги поддържаш с епилатор
    Полезни сте като комари.

Град
    [На Метри От Земята]
    с блондор или блондир също става
    Просто аз

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от boomboom
    махни ги по-добре, и русите се виждат
    отиди на кола маска, издържа дълго време и после само ще ги поддържаш с епилатор
    епилатор а ужас..аз на краката умирам от болки пък за ръцете,без коментар

anonymous708973
    Guest
    Както казаха, с кислородна вода. Моята беше 2%-ова и не я миех. Просто си ги мажеш обилно два пъти на ден и много скоро се забелязва резултат.

Препоръчвам ти или с епилатор, или с кола маска. не се занимавай с тая кислородна вода. Четох за нея и не било много хубаво да се ползва (в аптеката така ми казаха). Ако се престрашиш опитай с епилатор. Няма да сгрешиш!

Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    С кислородна вода.
    Това съм го чувала и за изрусяване на косата
    Иначе колкото и да ги изрусяваш-пак се вижда.Махни ги.И ако много те боли с епилатор използвай лентичките с восък-боли много само за 2-3 секунди и после минава.
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има едно специално кремче,което можеш да си купиш от козметичните магазини...парфюмериите де.Казва се Личия.Струва около 1.50лв. Те са 2 пликчета,които се смесват и се нанасят примерно върху косъмчетата над горната устна или на ръцете и стоиш така 15-20 мин.,след което изплакваш и си готова. Аз така правя за ръцете.Но това кремче не можеш да си го купиш във всяка парфюмерия,някои продавачки дори не знаят,че съществува такова нещо. Ако си от София мога да ти кажа,че в Хиподрума има магазин,точно на спирката на 74 автобус,тролеи 2,8,9...

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Има едно специално кремче,което можеш да си купиш от козметичните магазини...парфюмериите де.Казва се Личия.Струва около 1.50лв. Те са 2 пликчета,които се смесват и се нанасят примерно върху косъмчетата над горната устна или на ръцете и стоиш така 15-20 мин.,след което изплакваш и си готова. Аз така правя за ръцете.Но това кремче не можеш да си го купиш във всяка парфюмерия,някои продавачки дори не знаят,че съществува такова нещо. Ако си от София мога да ти кажа,че в Хиподрума има магазин,точно на спирката на 74 автобус,тролеи 2,8,9...
    Това кремчее е за изрусяванее или за премахване, че нещо не разбрах
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Град
    [На Метри От Земята]
    а тази кислородна вода само за ръце и коса ли може да се използва?
    Просто аз

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Това кремчее е за изрусяванее или за премахване, че нещо не разбрах
    За изрусяване са.Косъмчетата ти са руси една седмица и след това потъмняват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си