.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем с майка ми

Първо-здравейте и честит празник на празнуващите.
    Сега към проблема..
    Днес с майка ми се скарахме ЖЕСТОКО.Естествено,за пълни глупоси.Често се караме доста тежко,но бързо и минава.А сега чувствам,че е различно.
    Тя започна да ми вика,след това не се сдържах и аз започнах,малко наговорени глупости..След това не се сдържах и излезнах.Не можех да стоя там.Но докато се карахме,баща ми застана на моя страна.
    След като съм излезнала,майка ми също е излезнала.(от обяд някъде)..Сега и се обаждам(макар че като се карахме казах,че повече няма да и проговоря),а тя ми затваря и не ми звъни.Обадих се на леля ми,т.е-сестра и.. И тя започна да ми говори колко била обидена майка,как не я е виждала в по лошо състояние и така нататък.
    Знам,че мислите,че аз съм виновна..но не е така!Не аз първа започнах,не аз първа виках,не аз първа използвах обиди и гадни думи.Но и този път,КАКТО ВСЕКИ-искам нещата да се оправят и ще понеса вината на мой гръб.ВИНАГИ Е ТАКА!Знам кога съм виновна и тогава наистина си заслужавам всичко...но сега не е така!НЕ съм... А тя няма да се извини,нито пък ще ми проговори.
    А аз не мога да и се извиня и всичко да си е като преди..Просто,с едно извинение няма да стане.А не мога да търпя да сме скарани.Тя едва ли ще иска да говори с мен,а пък едно извинявай няма да оправи нещата,както казах.А ако чакам тя да ми се извини-едва ли ще е скоро.. а и не мога да търпя някой да ми се сърди и да ми е обиден..нищо,че знам,че вината не е моя.. какво да направя.Очаквам предложения.

За какво сте се скарали?Ако знам причината,ще мога да ти помогна.
    http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy

SheIsAgressive

A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Когато се съберете на вечеря, след това кажи и че искаш да поговиш с нея. Седнете и и кажи, че не искаш да се карате. Че неможе всеки път ти да поемаш вината, че трябва и двете да помислите за грешките си, за да не се повтарят пак нещата. Просто и кажи как се чустваш, и че не искаш да се карате,като може и да го избегнете.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Причакай я с една траба и я пребий .. небе бзк. Поговорете , това винаги оправя нещата
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Когато се съберете на вечеря, след това кажи и че искаш да поговиш с нея. Седнете и и кажи, че не искаш да се карате. Че неможе всеки път ти да поемаш вината, че трябва и двете да помислите за грешките си, за да не се повтарят пак нещата. Просто и кажи как се чустваш, и че не искаш да се карате,като може и да го избегнете.

Това е изхода

За всяко нещо има извинение и прошка.. Просто помисли много добре над нещата.. Извикай я и й обясни,че ти е гадно като сте така и искаш да се оправите. И все пак когато ти се кара за нещо.. мисли преди да и отговориш с нещо,много лесно може да я нараниш.. не забравяй,че те е отгледала и дори да не е права намeри подходящия начин да и го кажеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си