- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- стрии по долната част на бедрата-момче
Не се водете по името ми не съм такъв.Значи вчера забелязах че са ми излезли стрии от долната част на бедрата незнам дали са се полу4или защото тази зима качих няколко кила за 2 седмици и кожата не е успяла да се растегне успешно.страхувам се да не се разцепи още но сега отново почнах да тренирам и отново си стегнах краката но се притеснявам дали може докато седя на стола със размази по стола крака дали от размазването на краката може да се разцепят още ?
ахаха,глупости....не,немогат ,от рязкото напълняване са се получили стриите,виж още докато са пресни,мажи ги с кремове и там други ташаци.Щото мине ли време нямат махане
Нямат ли само жените стриии![]()
![]()
![]()
![]()
За първи път чувам за момче със стрии
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не това е целулитаПървоначално написано от LadyV
всеки може да има стрии особено доста стават когато си в пубертета и растеш бързо затова е препоръчително да се зажеш със масло от какао.а ако си бремена съшто.то само предотвратява ништо неможе да ги махне обаче
Ти си много зле,бе човек. Ти си момче,кво ти пука. Така или иначе никой няма да ти гледа бедрата,нали се сещаш...![]()
Е кво, като е момче дай целия да не се поддържа.Първоначално написано от whitediamond
![]()