- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво да работя през лятото ?
Здравейте! Аз съм от София , на 15 , момиче. Спешно ми трябва да работя нещо през лятото.Семейството ми има спешна нужда от пари , независимо колко са те , малко или много пак ще са от полза. Помогнете ми с предложения какво мога да работя ; хх и моля без обидни коментари[/b]
де а знам ..
сервитьорка май може,ако родителите ти подпишат там нещо .. така съм чувалаРазпитай
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
раздаване на брошурки/флаери/плакати..Продаване на гривнички,герданчето,сладо лед край морето..Сервитьорка някъде..
Но нямаш голям избор..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Доста хора с опит и образование имат спешна нужда от пари и си търсят работа. Трудно е на тези времена, но не е навъзможно.
Просто исках да кажа, че във форума едва ли би намерила работа,а по-скоро само идеи каква може да е тя.
Успех!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Незнам..в кафе като сервитьорка..Ако живееш по крайбрежието може в Несебър или Сл.бряг в някой хотел.Братовчедка ми е на 17 и я взеха въпреки че е непълнолетна.
ПП - май темата не е за този раздел
Гледай някое бебе, мии чаши в някое кафене илии чисти пода в някои по-голям магазин и подреждай стоката... незнам. Дано да съм ти помогнала. Успех!![]()
можеш да правиш секс за пари ........ :![]()
Знаеш ли не си много ориганална( ако си момиче де)! Момичето иска помощ, а ти се даржиш като овца, която на всичкото отгоре се опитва да бъде оригинална!Какво ви става бе хора дръжте се устите затворени като нямате какво да кажете по темата !Първоначално написано от footballgirl
![]()
До авторката положението ти не е много добро, защото до 16 не можеш да работиш законно, дори с разрешение от родител.Хубавото е, че в България почти никой не спазва законите! Почвай и влизай в магазините/кафетата и питаи, провери в нета и ако разбираш от компютри може да правиш саитове и др такива подобни.
Споко ще намериш нещо и не обръщай внимание на идиотски коментари !Късмет.
Раздавай брошурки по центъра насам натам,колкото повече раздадеш толкова повече ти плащат,или нещо друго,не знам нямам си на идея.Ако имаш познат с негов бизнес попитай може и да ти намери нещо при него.Успех!
Гледай малки деца, стани сервитьорка или мий съдове някъде. Брошурки също... Абе повечето ти казаха. Успех.
И аз искам лятото да работя за 1 месец някъде ако може във Варна иначе съм от Русе на 17 год а през Юли наваршвам 18![]()
само нещо с брошури и рекламни материали
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
На някои места става и по морето като сервитьорка.
Завистта няма почивен ден!
оф..цял ден обикалям и си търся работа, от всякъде ме отрезаха........![]()
Имало едно време..