.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Проект по информатика.

ПЛС ако някой има готов да го даде. Крайния срок е 14.05.2010

Да се представи курсов проект, който да отговаря на следните изисквания:
    1. Да съдържа презентация по зададена тема с 6 до 10 слайда.
    2. Да съдаржа текстов документ по темата на презентацията с не по-малко от 3 текстови страници и една с вмъкната таблица, подходящо форматирана и тематично свързана с текста.
    3. Ориентацията на текстовите страници да е вертикална, а на страницата с таблица - хоризонтална
    4. Текста да е с Times New Roman шрифт, 12р-р на буквите, разстоянието между абзаците да е 12pt, а разстоянието между редовете 1,5 lines.
    5. Да има вмъкнати
    а. Рамка и фон на абзац
    б. Колони
    в. Символи и номерация
    г. Заглавна буква
    д. Картинки, подходящо форматирани
    6. Да съдържа таблица на Excel по темата с подходяща диаграма.
    7. Курсовата работа да се представи във вид на файл
    8. Срока на представяне е 14.05.2010г.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Що не се гръмнеш?
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А защо не си го направиш сам/а
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

щото нямам никаква идея как се прави

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    elito0o0o0 - защо трябва да му говориш така? Не всеки може да го направи, колкото и лесно да звучи или простовато. Човека неможе да се сети - попитал е, затова е форум. Как да го направи сам?! Извинявай, че ти спамя темата. Мисля, че има кой да ти помогне, но неможе веднага. Пък и когато получиш отговори, надявам се, ще се заемеш и бързо ще го направиш. Ако не ще попиташ някой приятел/ка, който ги разбира.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от zazunken
    щото нямам никаква идея как се прави
    отваряш учебника, четеш и следваш всички стъпки.. а иначе дай поне тема
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на L0ST
    Абсолютно нищо сложно не виждам в това, да не говорим пък че има и време, седна си на д-то и си го направи, като не знаеш - учебник, google.

Дори и да исках да ти го направя щеше да ме домързи
    Lexynnka

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    nIkEnCeTy_bE И аз имам да правя презентация и трябва да си мисля мои си неща,защото г-жата ще се усети ако препиша вс. от учебника и ми е г/д трудно,но не рева,нали?!?! Бях забравила как се работи с тази програма,но потърсих кое,как и къде се прави и намира и сега остава само да допълня с моите знания. Не виждам нищо сложно в това. А така му говоря,защото вече супер много ме дразнят хората ,които разчитат на други хора и нямат грам акъл да направят такова лесно нещо.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е добре, явно незнае как трябва да го направи, а и той си го каза. Защо трябва веднага да разчита на други хора? Нали за това е форум, който може да му помогне - ако не не.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Излиза,че просто искаш някой да ти го направи ,да ти го прати и след тва ти да го представиш от твое име. Е не виждам как ще стане,ти не искаш помощ,а всичко на готово. Е sorry,ама направи си сам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си