.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз съм против, понеже имплантите си имат срок на годност (ако не се лъжа 10 години). Това значи, че на всеки 9/10 годии трябва да те разпорват отново и да ти слагат нови импланти. Накрая като остареете или ще трябва лекаря да кърпи сбръчкалите се гърди или да си махнете имплантите и да имате още по-малки гърди.
    Аз се радвам, че си имам гърди и не бих си ги уголемила. Най-много, ако някой ден родя дете бих си направила повдигане на бюста или нещо подобно, ако има нужда.
    +++

Аз пък си харесвам малките гърди :P!

Голям фен Аватара на revolver
    Твърдо ПРОТИВ

аз съм против да си слагат силикон на 17 години... наи добре да си естествен... колкото толкова а толкова е добре

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Грешен раздел !!! Ключ на темата + бан, защото има таква тема от миналата година с 15 страници отговори, ползвайте търсачката и прочети правилата на форума ! Също така в темата ти има числа, а числата не са позволени - само кирилица, затова още две години към доживотния бан.

И аз съм против силикона на 17
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Грешен раздел !!! Ключ на темата + бан, защото има таква тема от миналата година с 15 страници отговори, ползвайте търсачката и прочети правилата на форума ! Също така в темата ти има числа, а числата не са позволени - само кирилица, затова още две години към доживотния бан.

И аз съм против силикона на 17
    Нещо като нов модератор ли се водиш,а ?
    ПТ- Против!
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Град
    Варна
    Еми не може да се каже,че съм против силикона
    хубаво е и с него и без него,все ми е едно
    повече харесвам едно малко и оформено дупе,от колкото цици
    Kristiyana

Град
    Sофiiя City xD
    за силикона- за самочувствие да, но има и рискове .. а и преди 21 години няма смисъл да се слага- в крайна сметка не можеш да знаеш каква ще се развиеш и колко ще ти пораснат циците...
    иначе прекалено големия бюст е мн грозен
    и не бих си сложила силикон, за да се обръщат момчетата, като минавам по улиците- омг ..
    за обецата- твърдо не, ффс

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Против.. Колкото дал господ толкова

Голям фен Аватара на azida
    Аз попринцип съм против силикона пък да не говорим за тази жвъзраст на 17 години...просто не си го представям ... а за обица зжучи доста некомфортно

Против..!
    Много е гадно на пипане..

Бъди естествен ..

Нито обици отдолу, нито силикон бих искала по мене..
    Поставянето на силикон крие много рискове, които не си струва да се поемат освен в крайни случаи.. Обица на срамната устна ми се вижда първо неудобна, второ болката при поставянето би била ужасно силна.. Не ти препоръчвам да си го причиняваш.

Твърдо против

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Аз съм против също.Ако примерно имам силикон няма да се чувствам особено комфортно,ако другите знаят за него,че не са ми естествени.Естественото е най-красиво,а не да надуеш някакви изкуствени бомби.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Против силикона, особено за млади и нераждали момичета. За обецата - не знам би ми било интересно да попадна на мацка с такава. Не съм нито за, нито против.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Никой няма да й позволи да си сложи силикон ако е под 18 год.

Град
    Bulgaria
    Твърдо съм за корекциите и силикона след 20 годишна възраст !

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    мм и аз предпочитам дупето да е оформено а циците се тая ... на всяка различно мога да кажа ... верно е че са удобни по големите ма не ми тряя някоя като бидоните на Андрея примерно

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Re: За или против силикона и...?

има ли някое момиче от форума с :обица на срамната усна или с силикон ?

Аз съм против силикона като цяло, освен ако не се използва по предназначение - за строителство

Не харесвам нищо неестествено, предпочитам малки красиви спретнати ИСТИНСКИ гърди отколкото големи силиконови топки разпънати на гадни сини вени. Гадно и нереално. Жалко е даже.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Против ... Къв си се родил такъв си остани ... Може да сам най-големия изрод и да имам възможност грам няма да се променя.... Не искам да сам като кукла от конци ...

Re: За или против силикона и...?

Не съм против силикона ,за жени ,които примерно са раждали и гърдите им са леко увиснали или нещо подобно ,няма лошо някоя корекция на възраст над 25- 30 години. .Но съм протия момичета на 17-18 ,защото имат още да се развиват и гърдите им евентуално ще пораснат.а е и грозно.А за обици там долу твърдо против ,това не е ли ужасна болка да те пробият там доло
    sleda ot lubovta

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Момиче не може да си сложи силикон на 17 години
    Освен това няма смисъл от него в такава ранна възраст,защото момичето още се развива и гърдите й ще пораснат още (евентуално).
    Що се отнася до обецата там долу - толкова гнусно ми изглежда,че не е истина просто Не бих си сложила ако ще и пари да ми дават
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Против силикона в ранна възраст
    Против съм и към пиърсинга на нестандартни места

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си