- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против силикона и...?
Аз пък си харесвам малките гърди :P!
аз съм против да си слагат силикон на 17 години...наи добре да си естествен... колкото толкова а толкова е добре
![]()
Грешен раздел !!! Ключ на темата + бан, защото има таква тема от миналата година с 15 страници отговори, ползвайте търсачката и прочети правилата на форума ! Също така в темата ти има числа, а числата не са позволени - само кирилица, затова още две години към доживотния бан.
![]()
И аз съм против силикона на 17
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нещо като нов модератор ли се водиш,а ?Първоначално написано от fenastz
ПТ- Против!
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Еми не може да се каже,че съм против силикона
хубаво е и с него и без него,все ми е едно
повече харесвам едно малко и оформено дупе,от колкото цици![]()
Kristiyana
за силикона- за самочувствие да, но има и рискове .. а и преди 21 години няма смисъл да се слага- в крайна сметка не можеш да знаеш каква ще се развиеш и колко ще ти пораснат циците...
иначе прекалено големия бюст е мн грозен![]()
и не бих си сложила силикон, за да се обръщат момчетата, като минавам по улиците- омг ..
за обецата- твърдо не, ффс![]()
Аз попринцип съм против силикона пък да не говорим за тази жвъзраст на 17 години...просто не си го представям ...а за обица зжучи доста некомфортно
Против..!
Много е гадно на пипане..![]()
Нито обици отдолу, нито силикон бих искала по мене..
Поставянето на силикон крие много рискове, които не си струва да се поемат освен в крайни случаи.. Обица на срамната устна ми се вижда първо неудобна, второ болката при поставянето би била ужасно силна..Не ти препоръчвам да си го причиняваш.
Аз съм против също.Ако примерно имам силикон няма да се чувствам особено комфортно,ако другите знаят за него,че не са ми естествени.Естественото е най-красиво,а не да надуеш някакви изкуствени бомби.
Против силикона, особено за млади и нераждали момичета. За обецата - не знам би ми било интересно да попадна на мацка с такава. Не съм нито за, нито против.
Никой няма да й позволи да си сложи силикон ако е под 18 год.![]()
Твърдо съм за корекциите и силикона след 20 годишна възраст !![]()
мм и аз предпочитам дупето да е оформено а циците се тая ... на всяка различно мога да кажа ... верно е че са удобни по големите ма не ми тряя някоя като бидоните на Андрея примерно![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
има ли някое момиче от форума с :обица на срамната усна или с силикон ?
Аз съм против силикона като цяло, освен ако не се използва по предназначение - за строителство![]()
Не харесвам нищо неестествено, предпочитам малки красиви спретнати ИСТИНСКИ гърди отколкото големи силиконови топки разпънати на гадни сини вени. Гадно и нереално. Жалко е даже.
Против ... Къв си се родил такъв си остани ... Може да сам най-големия изрод и да имам възможност грам няма да се променя.... Не искам да сам като кукла от конци ...
Не съм против силикона ,за жени ,които примерно са раждали и гърдите им са леко увиснали или нещо подобно ,няма лошо някоя корекция на възраст над 25- 30 години. .Но съм протия момичета на 17-18 ,защото имат още да се развиват и гърдите им евентуално ще пораснат.а е и грозно.А за обици там долу твърдо против ,това не е ли ужасна болка да те пробият там доло![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
+1Първоначално написано от 3oPuTy
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Против силикона в ранна възраст
Против съм и към пиърсинга на нестандартни места