- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас английски език
Скалата за оценяване е за всеки верен отговор на теста и вярна трансформация се дава 1 точка на Writing се дават 20 точки. Общо 80 точки. Образуването на оценката става по следния начин:
k- брой точки
(k*6)/80
трябва да имаш най-малко 40 точки за 3 ако имаш 39 си за 2Първоначално написано от JustaLittleKid
Защо по дяволите на трансформацията за екскурзията Mum е с главна буква?![]()
Колко точки е общо целия тест?
Метнах му едно бързо око - не ми се стори труден, но не и елементарен.
Успех!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Как 40 точки бе?!?Тва са страшно много,само като погледнем от гледната точка че теста е от 50 ли беше 60 въпроса...Ами ако си оплескал есето,ми тия не вярвам да са толкоз жестоки че да дадат толкова...А другото което чух беше че ако си такава паралелка и догодина си с друг език,ако имаш 2 на изпита оставаш в обикновенна,тва истина ли е???
не знам ама вярно ли ще ми вземат точки за превишаването на лимита от максимален брой думи? Май казаха че максималния е 200 а аз написах 220 думи. ЛЕлееее ако ми вземат точки, епа на![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Квооооо? Думите трябваше да са между 170 - 190 думи беее кви 200??Първоначално написано от ecstazy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми 60 точки от теста и 20 точки (макс) от текста за писане и стават 80 точки... а там като са по 100 точки за да хванеш 3 трябва да имаш 50 точки, тоест половината на точките за 3. Сега 80/2 = 40. За 3 трябва да имаш минимум 40 точки...Първоначално написано от step_up_right
Не.. ако си в такава паралелка и ако ти остаят 2 за годината няма да повтаряш а оставаш в обикновенна паралелка![]()
Бахти кви сме прецакани.. 40 точки за 3![]()
![]()
![]()
![]()
Да не мислиш, че някой ще седне да ти брои думите? Приблизително се гледа...Първоначално написано от ecstazy
btw Кофти скала.
думите се броят аз бях написала 200 ии преподавателката влезе и каза че макс до 192 прии мен беше от 170-190 ии аз почнах да махам заа да не свалят от точките такаа че броят думитее...
Силвето
![]()
![]()
дано да не ми свали бе, нали ми е класна, кво иска да имам 4 на изпита ли![]()
На теста имам само 4 грешки от 50![]()
Баси пича съм :Д
Ама моето външно беше за професионални, така че май е различно от тия на профилираните :Д
За writing-a ние имахме ограничение от 120-140 думи - моите бяха точно 140![]()
Беше супер лесно .. мисля си, че ще изкарам 6![]()
^^
Успех на всички .. ама някой знае ли кога ще излезнат оценките ?
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от smiirnoff
Тези дни ще ви ги кажат, все пак е краят на година, няма чак Юли, най-късно другата седмица.![]()
Първоначално написано от smiirnoff
Да, вашия да.. Ама погледни на профилираните гимназии..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
петък тряа да излезнат резултатите или поне на нас таака ни казаха
Т'ва на профилираните ей сега го видях - на мен ми се струва малко шитав, ама все пак нали учите по 20 часа английски .. тряя да знаете повече :Д
Ама writing-a ви е супер забилия :Д .. и двете теми са некви шитави :Д
Ама дано сте се справили![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Искам да ви питам дали ще ми признаят ли трансформацията за правилна ако не съм написала ON преди the following day?
“Can I go on an excursion tomorrow, Mum?”, Peter asked.
Peter asked his Mum if he could go on an excursion on the following/next day.
нашена учителка пък иска да си защитим оценките .. демек ако съм за 5 тръбва поне 4,50 и нагоре да изкарам .. ако изкарам по-малко ми пише по-слаба оценка.. пфф
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз пък изпуснах his mum... Написах само Peter asked if he could...Първоначално написано от dari95
Блааааа,сууупер тъпи грешки съм направила.![]()
![]()
На първия listening имам две грешки О.о.
'баси тъпото.![]()
Е,карай..колкото-толкова.![]()
Аз на първия listening съм направила май 1 или 2 .. не знам.., а на втория нито една, но после на riding-а такиива тъпи грешкии.. ама к`во да направя, че точно тогава заваля и на мен ми се доспа, после ме обвзеха едни чувства.. мислех си за един.. абе, общо взето дремах ЯКО!! Даже по едно време си бях легнала на чина...Първоначално написано от Colouring
на writing-а май нищо не направих, щото нищо не ми идваше... писах там за един романтичен филм 10-тина реда и т`ва беше
Абе, ужас!
Т`ва ще бъде най-голямата излагация до момента... до сега не е имало излагации...
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
някой знае ли каква е скалата за образуване на оценки ?
Първоначално написано от elito0o0o0
колко грешки имаш г/д..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..