.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

За всички от Созопол,както и тези,които са били там...

Здравейте хора.Няма значение защо(демек дълга история е),но ми трябват много спешно снимки от Созопол.Не ми казвайте да ровя в гугъл.Прелистих всичките му страници със снимки и писах кво търся по всевъзможни начини,но уви...Нищо от това,което ми трябва,а то е:

Снимки на някаква забележителност или характерна черта на града или просто нещо запомнящо се и интересно.Най-вече сгради или нещо такова.Трябват ми да ги рисувам.Не ме интересува кой е на снимките и кой не-важното е да се вижда хубаво това зад,пред,встрани,над(и т.н.) вас.Може да са от почивката ви или каквото.Няма никакво значение.Колкото повече са снимките и на колкото повече забележителности на града са-толкова по-добре. Smile

Моля ви,наистина ми е спешно.Който изяви желание да помогне на нуждаещата се аз,нека ми пише на лично.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Виж, една приятелка е до 21ч. на работа, провери темата след 21
    Миналата година прекара доста време там и е снимала доста неща, но ги нямам снимките. Ще й кажа да ми прати,ако не забравя, и ще ги постна.
    Дано има такива, които да ти бъдат полезни.

Голям фен
    Не мога да разбера причината поради, която лъжете или просто кажете, че не знаете как да го наберете в гугъл само за 2 минути открих това..

http://photo-cult.com/album.php?lct=205&pg=41
    http://www.trivago.bg/%D1%81%D0%BE%D...%BA%D0%B8/x200

Дори в уикипедията има снимки на част от града .. ако се поровя сигурно ще открия и още. Пиши в гугъл: созопол снимки, и готово !?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Не мога да разбера причината поради, която лъжете или просто кажете, че не знаете как да го наберете в гугъл само за 2 минути открих това..

http://photo-cult.com/album.php?lct=205&pg=41
    http://www.trivago.bg/%D1%81%D0%BE%D...%BA%D0%B8/x200

Дори в уикипедията има снимки на част от града .. ако се поровя сигурно ще открия и още. Пиши в гугъл: созопол снимки, и готово !?

Тези ги видях вече,да.Просто исках и други,защото обикновено хората,когато се снимат по такъв повод се снимат пред нещо,което отличава самия град и точно поради тази причина исках още снимки.Просто ми трябва нещо всеизвестно така да се каже за града,а не просто някаква си сграда. Дано сте ме разбрали. Въпреки всичко благодаря,че се порови

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Виж, една приятелка е до 21ч. на работа, провери темата след 21
    Миналата година прекара доста време там и е снимала доста неща, но ги нямам снимките. Ще й кажа да ми прати,ако не забравя, и ще ги постна.
    Дано има такива, които да ти бъдат полезни.
    Мерси много

Голям фен
    В Созопол няма нещо отличаващо се .. просто сградите са старинни и има в центъра запазени останки от стария град.. и точно тези сайтове, които ти пратих има хора, които са се снимали точно на тези останки, това е, друго интересно е, че града е разположен на етажи, точно на Созопол ли трябва? Несебър си има запомнящ се символ ?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    В Созопол няма нещо отличаващо се .. просто сградите са старинни и има в центъра запазени останки от стария град.. и точно тези сайтове, които ти пратих има хора, които са се снимали точно на тези останки, това е, друго интересно е, че града е разположен на етажи, точно на Созопол ли трябва? Несебър си има запомнящ се символ ?

Специално на Созопол,да Кофито е,че никога не съм ходила там и си нямам и понятие от града.Точно затова ми е така объркано

Голям фен
    Град
    Благодаря ти.Ще ми свършат много добра работа
    Мерси и на всички останали за помощта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си