- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големи чикиджий ли сте?
+1 Който иска намира начин!! а иначе даа я да чуем момичетата че ми стана интересноПървоначално написано от banan4ireloaded
да
не мога с лявата.. не ми е удобноПървоначално написано от fear4o
![]()
на мен ми се е случвало и по 4 пъти на ден![]()
![]()
не се кефи мн има и такива дето по 6-7 пъти го правят ама някои само с дясната ръкаПървоначално написано от susupected
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
някои само с десислава аПървоначално написано от fear4o
![]()
както казваше един приятел.. :
твоята женичка е десната ръчичка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3
+1 щом ти доставя удоволствие няма значение ръка ли е жена ли или е краваПървоначално написано от vankatawe
Izwinqwam se za towa, che pisha na latinica... no wsy6tnost wse mi e taq...Първоначално написано от Grassh0pper
Samo se pitam... Kakwo protiw imate Hilary... Kakwi manastiri k'wo ne6to... Zashto napadate edno ot nai - normalnite momicheta w tozi forum... Wie za k'wi se mislite mojete li da mi otgoworite...
Jalki... Jalki ste qwno... T'wa, che tq ne iska cqla bylgariq da znae za seksualnite i prejiwqwaniq e normalno.... pFffffFff....
Sorry za SPAM-a
It's too late...
И аз предварително се извинявам за спама.
stupid0boy дразни ме това, че си налага мнението. Щом нещо на нея не и харесва начи никой не тряя да го прави или никой не трябва да го харесва. Да каже " не правя такива неща" или "това е супер глупаво за мен " и готово... за това изказване никой не може да и каже нищо щото тва си е нейно мнение.
По темата: Веднъж се пробвах и не помня точно, но май на 5тия път спрях щото ми стана безинтересно![]()
Само веднъж??Леле изоставаш![]()
![]()
7 пъти е рекорда ми![]()
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
аз 6-7 ама с ляватаПървоначално написано от fear4o
![]()
+1Първоначално написано от fear4o
или бик или слон или акула или резачка,няма значение стига да ти е кеф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дразни ме факта , че нейното мнение се налага на цялата тема , независимо дали е права или не. Това ме дразни... !!!Първоначално написано от stupid0boy
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
.. къде видя тема в целия този спам бе?!? ..Първоначално написано от Grassh0pper
![]()
е срещат се и отговори по тематаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
Всичко под 7-8 на ден е аматьорска работа. Ако някой ще поставя рекорди да мисли за над 15-20![]()
Добре са ме агитираш да се надрусам с екстази да зема виагра и да ти ги ударя 25-30 пъти за 1 ден ! недей така то повече от 10 на ден си става нимфомания