.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Продавам къси гащи маркови

Здравейте колеги/съдружници/потребители на тийнейджърския сайт "teenproblem.net".Реших да напиша една тема която мисля че е специялно за вас през лятото което вече за някой е дошло а и за тези който се пригатвят , така продавам маркови къси гащета оригинални при това да подчартая на ADIDAS и NIKE.

В момента имам един чифт ADIDAS в отлично състояние 2 пъти носени още са в найлона , търся им 35лв. може с лек коментар
    и също така имам един чифт NIKE който се продава за 40лв. но той не е използван изобщо.

Давам снимки на skype:sinskore83 / сериозни хора за сезона /

Budweiser - KING OF BEERS - Мъжете знаят защо™

Голям фен
    посвтайте снимките си тук бе хора,то това работа ли е да те търся в скайп,ако те няма да те чакам да ме приемеш и после да ми пращаш снимки..

Повече от фен
    Град
    Велико Търново

Re: Продавам къси гащи маркови

Цитирай Първоначално написано от Sinskore
    2 пъти носени още са в найлона
    ХАХАХАхХАХАХАХ !!!!!!!!!!!
    виж сега..или са носени 2 пъти или са в найлона !
    Но пък може да си ги носил с найлона Пък и кой ги слага маркови гащи в найлон ?! Преди 2-3 дни четох,че заловили 50 000 гащи и блузи менте от марките Nike,Adidas,Puma,Diadora,Lotto,Cappa и т.н. постни снимки тук.снимай и касовите бележки или етикете.Никой няма да се занимава да те търси в скайп ти да не си там или да се пращат снимките по 50 часа.Бе хора мислете малко преди да пишете глупости.Не,наистина мислете !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си