Момиче на 13 съм, бях щастлива и живях живота си докато не се появи той,порази ме като лъч и огаси всиччко в моето сърце...познавам го от толкова време но до преди за мен той беше нищо особенно..приятел от другия пол...Докато в един момент си казах я го виж Иво какъв е симпатичен (казва се Ивайло) още веднага реших че трябва да разбере и една приятелка говори с него...и му е казала че го харевам а той не беше отговорил нищо..понеже бяхме в училище се засилих и исках да се разбия в стената,но се съвзех в името на любовта и седнах до стената в класната ми стая..със сълзи на очи.От тогава всичко се промени тои старни отмен...и до ден днеше..да говорим си но не е като преди.Ако някой ни гледа отстрани би казал че има чувства към мен защото показва ревност когато говоря с другите..гледа ме..и отвреме на време ме заговаря...но той казва че не ме харесва С него ходим на уроци по англииски и подготвяме един танц с учителките си..когато ме гледа как танцувам ме коментира постоянно с хората от негоата група а чудно защо всички от неговата група знаят че го харесвам и как се казвам..а аз не ги познавам изобщо..мисля че той им е казал че гго харесвам и как се казвам,но защо? Напоследък през послдните дни ме заговаря сам...Според вас дали ме харесва нищо че отрича...и как да разбера? кК да го спечеля или как да го забравя...Обужавам го! Благодаря ви предварително!