- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Настроението преди матурите
http://zamaturite.bg/News/website_up...ri_results.pdf
Това е от миналите години.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз не я намирам скалата, ама бях чела, че излиза в последствие за да има минимален брои 2ки... не знам.
зависи как ще ми оценят есето.. имам реален шанс за отличен.![]()
мерси много
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
И аз съм такаПървоначално написано от plmn
Стискаме палци да ни харесат писменните работи. Аз писах интерпретативно съчинение.
дано, дано. направо да си оправяме квартирите в Търново викам аз, а?Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ееее, екстра беше матурчицата бе![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
хахахачакай да мине и втората, че на мен там ми е зора ;д
Иначе аз се целя по към Пловдив ;р
мен ме притеснява , че не написах есе или лис над темата пфф
I am what I am !!!
по какво ти е втората?Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
разгледах матурата и летвата е прекалено ниско. за тази смешка са десетките помагала, частните учители и подготовката цяла година?и ще има двойки, тройки, четворки.. много жалко. всъщност става за нещо - да провери дали идваш от джунглата, или си посещавал училище от време на време.
География![]()
не ми хареса темата... въобще ми хареса. написах там 4 страници, но не от сърце.
На тестовите отговори преброих 4 грешки +- 1-2 по грешен спомен, на свободните отговори всичко ми е вярно, само на 40-та задача май не писах метонимия![]()
мухахахах![]()
![]()
![]()
суперррррррррр :P :P
Аз бях първата в стаята, която получи варианта и съобщих неприятната новина на останалите. Никак не бях доволна от темата. Едва скалъпих две странички. Толкова не ми стигна времето, че не съм сигурна, че в заключението ми има смислени изречения. После едно бързо пренасяне на отговорите... Дано не съм объркала нещо при пренасянето. Силно се съмнявам, но в най - оптимистичния вариант може и да го докарам до 5, пък то повече не ми и трябва. Въпреки че не ми стигна времето и ми беше трудно с интерпретативното съчинение, ако и втората ми е с такава трудност... не знам, ще си умра от кеф.
http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=528666
И това ако не е скандал!
Еееее, защо до мен все не достигат такива нещааа? Някой знае ли дали и къде се продава втората матура?Първоначално написано от BlackWings
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно, какъв скандал е това? Това е толкова очаквано и нормално. Извинявайте, ама те изпитите на седмокласниците продават. К'во очаквате за матурите?
Да бе, тая тъпа метонимия и аз я обърках.. писах олицетворение![]()
Оо ами май само на мен не ми се струва хич нормално , честно и професионално , ама аз май си живея в някакъв си мой свят , простете.
me2Първоначално написано от Serseri91
BlackWings, ако мислиш, че миналата година или по - миналата не е било така, то значи има мнооого ентусиазъм в теб. Т'ва, че тогава не са правени такива "сензационни" открития е било, 'щото някой горе не е имал сметка от това.
Да и аз писах олицетворение.![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Of az ne sam pisala na posledniq vapros tema i dali e LIS ili ESE, kolkoto to4ki shte mi vzemat .. kak mislite ??((
Къде спите ви питам аз, тебе и всички останали ?Първоначално написано от GG1RL