.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Аз съм познала Скандинавия и Рио де Жанейро, но съм го написала ЖЕнейро и няма да ми го признаят.., иначе от градовете имам 7 правилни.
    Къде го сложиха това Рудозем не знам.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Изчислих ~ 70 точки, а ако ми дадат повече от колкото аз си слагах за писането ще имам още повече

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Искам отговорите на матурата по биология. Имам 4 грешки и няма да се успокоя преди да си видя резултата. Тъпата морска звезда ме подвед много лошо. Искам отговоритееее! Изтрещявам!!!
    Регенерация и амитоза? Кво писа?
    Аз писах соматична ембриогенеза и амитоза, а както вече казаха е регенерация и митоза. Освен т'ва, както казах, имам и още три грешки и резултата е 89 точки. Притеснявам се само да не изменят критериите за оценяване. Много ми трябва тази оценка, изобщо не ми се ходи на кандидатстудентски изпити.

Град
    На Баскетболното игрище!
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз съм познала Скандинавия и Рио де Жанейро, но съм го написала ЖЕнейро и няма да ми го признаят.., иначе от градовете имам 7 правилни.
    Къде го сложиха това Рудозем не знам.
    а бе супер зле беше , ама що мислиш че няма да ти го зачетат ? то се разбира кой град е , ама знам ли ;с
    I am what I am !!!

аз пък се чудя какво ще ми стане с матурата по английски,защото щях да питам квесторката къде да пиша темата накрая(дали е 1 или 2ра) и забравих и се притеснявам да не ми урежат точки някой има ли идея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си