- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- матура по история
давайте .. хаха каква 6те е темата ?? какво предполагате Средновековие, Възраждане, Ново време ??
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Вероятно Средновековие или Възраждане.Предпочитам Средновековие![]()
Но като се замисля как хубаво би се вързало с матурата по БЕЛ,ако ни дадат тема за Левски .![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
аа стига ми Левски веднъж ... искам Средновековие , а ако дадат Нова история .. ни6то няма да мога да напиша![]()
Предполагам или Средновековие,или Възраждане..Но не се знае..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз такаПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
sleda ot lubovta
По БЕЛ с Левски се справих горе-долу,но по История не го искам![]()
Предполагам,че доста хора не биха се справили ,ако се падне Нова история.
Иначе на мен ми се въртят из главата Асен и Петър![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
ари някои да пусни инфо сигурна съм ,че вече някой от вас знаят тематаПървоначално написано от ActreSS
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Софианци да казват,ние от провинцията трудно ще разберем.
така е ари ся кажете си ,че сте по умни като кихате паричките на мама и тати ,за да знаете отоговоритеПървоначално написано от ActreSS
sleda ot lubovta
а да то остава и сега да изте4е информация .. и вече 6те анулират матурата![]()
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Хах надали ще им се занимава да правят нова матура.Най-лесното решение е на всички 6 да пишат,ама такова чудо няма![]()
Най-лесно е и матура да няма, ама и такова чудо няма![]()
някой ще може ли да ми даде линк към матурите от миналата година
интересува ме както по история, така и по география,
благодаря предварително и съжалявам, че ви спамя темичката
п.с. успех на историцити утре!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
http://www.alfa.bg/?id=7 тук има всякакви матури ..Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Благодаря ти много за ценната инфрмация, Яна!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
http://dariknews.bg/view_article_com...=desc&&start=0 =>
"Вчера дъщеря ми беше на матура и ми разказа, че 60 % от съучениците са знаели и трите варианта за 400 лева.Тя твърди, че и матурата в понеделник е продадена"
-един от коментарите.....мислите ли,че е истина?![]()
няма проблем .. пак заповядайПървоначално написано от Seducti0n
..
относно дали е продаден матурата за понеделник .. не се и съмнявам .. в нашата мила родина вече нищо не може да ме изненада ...![]()
![]()
.....хм..на две места видях,че има вероятност една от темите да е за Кирил и Методий.
Едно момиче тук в сайта го каза.......
![]()
Koi sa tiq dve mesta?
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=120 -11-то мнение
и мисля,че във форума на СУ...
Вероятно са само слухове,но....![]()
Дано се паднем на пекани квестори... иначе нещата не са на добренякой ако научи нещо за теми и отговори да споделя
![]()
izv no kade da vavveda tazi parola FFA@@K_12y
Съжалявам за тъпия въпрос,но Първата половина на девети век е тема на Средновековието нали? Информирам се какво е направил приятелят ми просто.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да, пръвата половина на 9 век си е средновековието, а в темата трябваше да се пиша главно за хан Крум, Омуртаг, Маламир и Пресиян
А някой да знае каде трябва да се сложи тая парола FFA@@K_12y , за да се видят отговорите?