Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
Всичко е въпрос на това как се филмираш. Ако мислиш, че нещо ще ти се върне сам ще си го предизвикаш. Интерпретирай си ежедневието и за всичко ще намериш причини...
Ти явно не ме разбра нещо...

Първо изобщо не става въпрос за филмиране (в това число игрални, неигрални, сапунени, сълзливи и т.н. филми, сериали или бози ). Второ не искам да засягам темата за Бог (съществува или не - всеки си преценява и вярва в каквото си иска) или пък какво точно означава израза в буквален смисъл! Третото ще го оставя за друг път, но сега да се уточня за смисъла на темата...

Желанието ми беше да разбера разбера или по скоро да коментираме, как всеки възприема думите "Господ забавя, но не забравя" или по точно как всеки го разбира това... Дали е свързано със съдбата или не...

П.С. - "filmimilmi" - Според мен е неправилно, това което за интерпретирането на едежневието... Как можеш да търси причина в неща, които не зависят от самия теб! Обясни ми го, защото така както го каза излиза, че човек сам контролира съдбата си или по-точно бъдещето си, а то изобщо не е така!!!