- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Качествени презервативи..
Модерния най-много ми харесва![]()
иначе не съм друсал поне не помня такъв момент
Определено Durex-a и Sportex-a са най- добрия вариант.![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
Леко темата я изчерпахме но все пак няма да откажем още един спамър![]()
![]()
Durex :P
Симпатигъзивъртична
mi may nay dobrite sa durex 6toto vedn1j kato prayhme sex s priqtelq mi izpolzvahme sportex i toi p1k vze 4e se sk1sa posle trqbva6e da piq hap4e...
Няма гаранция че и да земе Durex няма да се скъса!Няма нищо вечно на тоя свят освен човешката тъпотия!Първоначално написано от n3lsy
Мм, чакайте да попитам направо тук... Как се казваха плътните презервативи на Durex? И може ли картинка?
И да попитам как проверявате дали презервативът не е скъсан след секса? Чувала съм за пълнене с вода...![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Ами мнооого здрави са Durex Love и Durex Classic ... Личен опит (: ]
Durex Love - http://immagini.maxingross.it/DUREX%20LOVE%204%20PZ.jpg
Durex Classic - http://www.aptekaslonik.pl/images/pr...ex_classic.jpg
А то ако се скъса, още по време на самия акт се усеща едно като придърпване ... няма как да има някаква малка дупчица примерно ... ако се скъса то се виждаа ... или след изпразването примерно ако иска веднага да го вади ... ако не тече значи всичко си е наред .. спокодано да съм помогнала. Благодаря.
Марио
Ми като свърши и го махнете,стискаш го точно там докъдето е сперматаПървоначално написано от PinkPan7her
Не знам дали ме разбираш,да се образува като балонче и ако не тече значи е здрав
![]()
+1Първоначално написано от Biskfitka
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
да питам аз пак,че никой не ми отговори.на durex-ultra thin,тъй като са по-тънки по вероятно ли е да се скъса презерватива?
Durex Extra safe Най-сигурни при мен .. а ако искаш нещо по-тъничко
Durex Ultra Thin![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Правя секс вече 15 години и за това време съм скъсал презерватив само един единствен път. Вече не помня марката му. Презервативите са надеждни и сигурни