- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Матура по математика 2010
Батеееееее!Тая матура не беше чак толкова трудна.Но за тези,дето не разбират матеметика ше е трудна много ясно
![]()
не беше труднаПървоначално написано от Name
Някой ако намери да даде линк за отговорите, за да си сварня![]()
аз пък мисля ,че ще ме скъсат ....
теста го направих чат пат
но тая 27 не ми стигна времето да я пренеса на беловата цялата....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
има и септемрви.. мен ако по чудо ме скъсат, записвам география..Първоначално написано от HexGirl
при нас бахти и работата.. отвън където имаше хора по коридора нали до wc като ни водят ала бала, 1 ми даваше лист с отговорите по география, ама аз като съм с математика кво да ги правя..![]()
да има септември колко успокоително ....Първоначално написано от myNameIsImmortal
ще се гръмна
Шапкарю .....
някой ако намери отговорите, ще се радвам на линк
The Spark
за мен лично беше гадна от 20 нататък
дааа това казвам и азПървоначално написано от DimovB
и тая 27 тъкмо я измислих и като почнах да я пиша и свърши времето .....
и щях да се самозаколя на място
Шапкарю .....
аз на нея само R намерих че е 6, ама даже не съм го внесъл в бланката. оставих я празна.
Последната беше ужас тотален. Направих чертежа, гледах го 15минути и се отказах... А и една от тестовите ме затрудни- с трапеца и вписаната в него окръжност...
ами успоредника с ъгъла между диагоналите...
майка им деба
na 22 - 3/4 X Koren ot 6 li polu4ihte ?
аз пък мисля че беше лесна 27 просто умотанаПървоначално написано от Spider4eto
и хора кога са поправителните сесии![]()
Шапкарю .....
абе нещо си корен 6 бешеПървоначално написано от KoksaN
Шапкарю .....
и на мен след 20 ми са сториха по гадни. обаче 28 мата задача нямах време и я преписах от една съученичка от моя клас дето беше до мен,но чертежа й не ми отговаря на задачата.Първоначално написано от HexGirl
бях спуснал височината от С в АВ върху АВ ми се падна точка H, a тва момиче беше писало ъгъл АHВна мен тва ми е отсечка
![]()
интересно дали ще го забележат и ще ми анулират задачата![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
be to 4e ima 3 x koren ot 6 ima , ama dali ima znamenatel 4 mi e vuprosa ?!
аз на 22ра писах 3/2 , една беше писала само 3, а едно друго момиче 33/2Първоначално написано от HexGirl
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
аз само 3 корен 6 бях писалаПървоначално написано от KoksaN
Шапкарю .....
Ами 27мата задача как я решихте.
Аз писсах първо Комбинация 2 от 6, Комбинация 2 от 7, Комбинация 2 от 8 и накрая трите ги умножих и получих 15 по 21 по 28 = 8820![]()
някой кат мене да има?
бе нема кво да са чудим и гадаем. Всичко е минало ,сега чакаме отговорите.Някой като ги набара къде са веднага да ги паркира с един линк в темата![]()
И аз бях по математика.
Първата част не беше трудна, обаче другите ме затрудниха. А най-много ме е яд, че не бяха чак толкова трудни самите задачи.
непременноПървоначално написано от KoksaN
и аз ги чакам с нетърпение да видя колко съм се издънил.
между другото аз си записах отгожорите от 1ва до 20та задача отвътрешната страна на опаковката на шоколада дет си бях зел![]()
Има ли някъде линк със задачите?
Кажете условието на тази 27ма, която ви е затруднила.
като излязат отговорите днес някой да каже !!
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
влез в сайта на МОН към 15:00 и си ги намери сам