- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Матура по математика 2010
Оценката ми горе-долу излезе 4 и 40, при положение, че подготовка почти нямаше(освен в последните 2 дни), съм доволна. Яд ме е най-много за задачата от комбинаторика, на която можех да взема 15 точки, но в най-добрия случай ще взема 10. И слушайки отзиви за матурата по английски, ме хваща още повече яд, че не го записах него...
проблема е че не помня на всички какво писахПървоначално написано от feelingg
теста нямам много грешки като цяло
миналата година за 3 ка са трябвали 22 точки
задачата с полагане ми е решена последната геометрична ми е до средата докарана
тези с отговора имам 4 верни
и това е като цяло
мнооого зле
абе хора защо нямаше лихви ...
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
щот министъра ги окради..Първоначално написано от HexGirl
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ако е 2 + точки.4/100 = ще имам 4![]()
The Spark
Дал Господ на вдсички над 4...
знаете ли какво осъзнах преди малкозабравила съм да напиша кв.см. на 23 задача, амии само 8 съм оставила, та може и тука да ме орежат още... тцтц почнах да се смея вече
аз защото доста 2 ки в училище съм яла заради мерни единици
никога не ги забравям![]()
Шапкарю .....
същото и при мене, ама не се отчайвайПървоначално написано от HexGirl
предполагам, че ш ходиш на редовните Юли месец
ще се оправим някак
днес след тази матура бях като пребита сега се чувствам малко по добре и с някаква мааалка надежда
Шапкарю .....
еми има надежда, ако имам 4 .. = 4.3 + 5,20 = 12 + 5,20 = 17,20 + 30% ПГСАГ ... има надеждааа![]()
![]()
![]()
The Spark
Къде е тая скала?
Според мойте изчисления със сигурност имам 80 точки, а може от последната задача да имам още няколко точки, понеже не си спомням страните колко ги бях намерила. Малко ми се разминава крайният отговор за лицето, но съм доволна!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
90 точки е повече от супер![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Само не ми е ясно както каза момичето по-нагоре, за кв. см. дали ще направят някоя глупост да не го признаят, ако не го пише... Защото аз не си спомням ама май го забравих тоя детайл с кв.см., а са ми верни иначе O.o
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Първоначално написано от DoomShadow
Абсолютно същата глупост направих и аз .. адски я сбозих тоя път .. с 3-ка къде ли ще ме вземат да уча ..Ако дадат поне някакви точки за утешение ще е добре ..
заеби я тая тъпа матура. иди на редовен и си изкарай поне една 5тица и ще те земат насякъдеПървоначално написано от selassie
![]()
Да , само дето матурата ти формира значителна част от оценката в дипломата за средно образование , която също се взема за балообразуваща за прием в университетите. Не е толкова "заеби".Първоначално написано от DoomShadow
щом си толкова сигурен
като казах "заеби тая матура" имах предвид да не гледа каква оценка ще изкара и да иска да разчита на нея, а само да я вземе и да иде на редовен, там да си изкара една стабилна оценка - 5тица и да не се притеснява за кандидатстванеПървоначално написано от BlackWings
и пак бих го казал - заеби тая матура! не разчитай на нея, а си изкарай добра оценка на редовния изпит в учебното заведение което ти желаеш.
Успех от мен![]()
Аз да попитам какъв е критерия за поставяне на оценка?Колко точки е за тройка,четворка и т.н?Търсих,но не намерих никъде така информация.Някой беше споменал за 27-а задача и беше получил 8820 и аз така я реших,а това какво се оказа..
Оказа се грешен отговор за което ме е яд , таблицата за оценяване я има в сайта на министерството на образованието , от 0 до 22,5 е 2-ка от 23:00 до 41 е 3.50 и от там нататък не ги знам ..
Доста ме радват горните постове. Матурата ми се стори лесна - чакам си 100-те точки, но мислех, че ще преобладават отлични оценки и язък за моята... Но явно съм грешал... 6.00х3 + 5,4 (приблизителна диплома) = 23,40 бал за УАСГ, а имам и квотка 30%. Все пак се нахъсвам и за редовния им изпит да го взема с нещо високо
.
ПС: От 95-100 е било за 6,00 - само това погледнах.
Май не само аз мисля, че 27-а задача е некоректно зададена и може да има различни верни отговори...
27. Иван е забравил паролата на компютъра на брат си. Той помни, че тя се записва само с първите две букви на азбуката и съдържа шест, седем или осем символа. Ако всеки път Иван опитва различна парола, то колко най-много опитиможе да направи той, за да открие паролата на брат си?
Щом се записва само с първите две (и двете) букви, то комбинациите, съдържащи само едната буква би трябвало да отпаднат.... Също така не е уточнено дали буквите могат да бъдат главни и малки (смесени)
...
така че, отговара, който дават за верен (44не ми се стурва най-подходящия !