.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 149 от общо 149
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Оценката ми горе-долу излезе 4 и 40, при положение, че подготовка почти нямаше(освен в последните 2 дни), съм доволна. Яд ме е най-много за задачата от комбинаторика, на която можех да взема 15 точки, но в най-добрия случай ще взема 10. И слушайки отзиви за матурата по английски, ме хваща още повече яд, че не го записах него...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от feelingg
    ^ Ти колко точки имаш?
    По-скоро му тегли една майна ии забравяй, ако можеш... аз поне 3 дни ще съм в няква дупка, да не е близо до мен човек..
    проблема е че не помня на всички какво писах
    теста нямам много грешки като цяло
    миналата година за 3 ка са трябвали 22 точки
    задачата с полагане ми е решена последната геометрична ми е до средата докарана
    тези с отговора имам 4 верни
    и това е като цяло
    мнооого зле
    абе хора защо нямаше лихви ...
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    абе хора защо нямаше лихви ...
    щот министъра ги окради..
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ако е 2 + точки.4/100 = ще имам 4
    The Spark

Дал Господ на вдсички над 4...
    знаете ли какво осъзнах преди малко забравила съм да напиша кв.см. на 23 задача, амии само 8 съм оставила, та може и тука да ме орежат още... тцтц почнах да се смея вече

Град
    niderlandia
    аз защото доста 2 ки в училище съм яла заради мерни единици
    никога не ги забравям
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Цитирай Първоначално написано от feelingg
    същата работа, обикалям като побъркана в нас...
    толкова разочарована никога не съм била от себе си....
    Благодаря на човека, който беше прикачил това за смятането на оценката
    аз се чудя да рева ли да се смея ли

тъпото е ,че си скъсах гъза от решаване цяла година
    всички ми казваха не се записвай не се записвай
    и се записах
    сега ще си го ям на моя отговорност
    същото и при мене, ама не се отчайвай
    предполагам, че ш ходиш на редовните Юли месец

Град
    niderlandia
    ще се оправим някак
    днес след тази матура бях като пребита сега се чувствам малко по добре и с някаква мааалка надежда
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    еми има надежда, ако имам 4 .. = 4.3 + 5,20 = 12 + 5,20 = 17,20 + 30% ПГСАГ ... има надеждааа
    The Spark

Мега фен Аватара на SunSmile
    Къде е тая скала?
    Според мойте изчисления със сигурност имам 80 точки, а може от последната задача да имам още няколко точки, понеже не си спомням страните колко ги бях намерила. Малко ми се разминава крайният отговор за лицето, но съм доволна!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Стара Загора
    машина.. 90точки

Голям фен
    90 точки е повече от супер
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Некъде из Сливен
    Само не ми е ясно както каза момичето по-нагоре, за кв. см. дали ще направят някоя глупост да не го признаят, ако не го пише... Защото аз не си спомням ама май го забравих тоя детайл с кв.см., а са ми верни иначе O.o
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Няма да дадат пълния брой точки...

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Ами 27мата задача как я решихте.
    Аз писсах първо Комбинация 2 от 6, Комбинация 2 от 7, Комбинация 2 от 8 и накрая трите ги умножих и получих 15 по 21 по 28 = 8820
    някой кат мене да има?

Абсолютно същата глупост направих и аз .. адски я сбозих тоя път .. с 3-ка къде ли ще ме вземат да уча ..Ако дадат поне някакви точки за утешение ще е добре ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от selassie
    Ами 27мата задача как я решихте.
    Аз писсах първо Комбинация 2 от 6, Комбинация 2 от 7, Комбинация 2 от 8 и накрая трите ги умножих и получих 15 по 21 по 28 = 8820
    някой кат мене да има?

Абсолютно същата глупост направих и аз .. адски я сбозих тоя път .. с 3-ка къде ли ще ме вземат да уча ..Ако дадат поне някакви точки за утешение ще е добре ..
    заеби я тая тъпа матура. иди на редовен и си изкарай поне една 5тица и ще те земат насякъде

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума

заеби я тая тъпа матура. иди на редовен и си изкарай поне една 5тица и ще те земат насякъде
    Да , само дето матурата ти формира значителна част от оценката в дипломата за средно образование , която също се взема за балообразуваща за прием в университетите. Не е толкова "заеби".

Град
    Стара Загора
    напротив, заеби е

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    щом си толкова сигурен

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings

Да , само дето матурата ти формира значителна част от оценката в дипломата за средно образование , която също се взема за балообразуваща за прием в университетите. Не е толкова "заеби".
    като казах "заеби тая матура" имах предвид да не гледа каква оценка ще изкара и да иска да разчита на нея, а само да я вземе и да иде на редовен, там да си изкара една стабилна оценка - 5тица и да не се притеснява за кандидатстване

и пак бих го казал - заеби тая матура! не разчитай на нея, а си изкарай добра оценка на редовния изпит в учебното заведение което ти желаеш.
    Успех от мен

Аз да попитам какъв е критерия за поставяне на оценка?Колко точки е за тройка,четворка и т.н?Търсих,но не намерих никъде така информация.Някой беше споменал за 27-а задача и беше получил 8820 и аз така я реших,а това какво се оказа..

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Оказа се грешен отговор за което ме е яд , таблицата за оценяване я има в сайта на министерството на образованието , от 0 до 22,5 е 2-ка от 23:00 до 41 е 3.50 и от там нататък не ги знам ..

Доста ме радват горните постове. Матурата ми се стори лесна - чакам си 100-те точки, но мислех, че ще преобладават отлични оценки и язък за моята... Но явно съм грешал... 6.00х3 + 5,4 (приблизителна диплома) = 23,40 бал за УАСГ, а имам и квотка 30% . Все пак се нахъсвам и за редовния им изпит да го взема с нещо високо .

ПС: От 95-100 е било за 6,00 - само това погледнах .

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Май не само аз мисля, че 27-а задача е некоректно зададена и може да има различни верни отговори...
    27. Иван е забравил паролата на компютъра на брат си. Той помни, че тя се записва само с първите две букви на азбуката и съдържа шест, седем или осем символа. Ако всеки път Иван опитва различна парола, то колко най-много опитиможе да направи той, за да открие паролата на брат си?
    Щом се записва само с първите две (и двете) букви, то комбинациите, съдържащи само едната буква би трябвало да отпаднат .... Също така не е уточнено дали буквите могат да бъдат главни и малки (смесени) ...
    така че, отговара, който дават за верен (44 не ми се стурва най-подходящия !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си