- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- матура по история
Защо правим матури някой може ли да ми каже адекватен отговор .? Темата по история се коментираше сутринта преди матурата и някои знаеха темата !!!!! За да покажем ,че по -богатите от нас ще имам матури с отличен ,а ние ще д*хаме така ли ? Кав е тоя министър ? Аз бих казала ,че едната задача с отворени отговори изощо не сме я има ли в това ,което сме учили в училище ??Първоначално написано от TSx5
sleda ot lubovta
емм и аз се чудя 6то правим матури ама ...
ии кога ще излязат отговорите ?? към3 -4 ??
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
на миналата матура към 3 вече бяха качени предполагам ,че до 4 и от днескашните матури ще има отговори почти съм сигурна ,че нищо не съм направилаПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
при мен изощо не влиза в сайта на мон ...
sleda ot lubovta
мда и аз немога да вляза ..Първоначално написано от Princessani
тоо аз уж направих.. надявам се да ми стигне за 5 и 50 ... темата бе6е горе долу добре написах си 3 страници ... ама последните задачи със затворен отговор бяха много гадни .. мразя нова история
темата и аз писах ,ама свободните отоговори беше гадно и някой въпроси от тестаПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
Вече има отговорите в сайта на мон и 24 то4ки от целия тест и на темата ако ми дадат някви за една страница текст за 3 имам![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
е а дано .. аз май имам около 60 то4ки от тестта .. пък на темата давали 35 ... аз мислех на максимално 30![]()
еми които е учил на мен ми беше трудноПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
sleda ot lubovta
може би след полувин час ,много претоварено поне при мен не се утваря сегаПървоначално написано от Murd0c
![]()
sleda ot lubovta
И аз моля за линк, че нищо не намирам.
anichka949 i 6te ti gi pratqПървоначално написано от sunshine92
sleda ot lubovta
http://www.alfa.bg/?id=552
...63,5 в най-лошия случай на теста,а на темата....надявам се да не е под 15т...макс 20 да ми дадат![]()
Доволна съм,поне знам ,че сама си я направих без да преписвам....да не ви казвам какво стана при нас......![]()
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Това за след 7-ми или за след 12-ти клас става дума..
FUCK-тически не ме интересувате..