.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ей майка му проста, пИсна ми вечИ

някой има ли си хабер. Шо 1-2 минути ми седи "starting up" онова синьото след вилдолс експи. Направо ми дойде до гуша :-o многоо дразнещ проблем
    как да го отстраня и да зарежда за 1-2 секунди :shock:
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

След преинсталация, знаеш ли колко бързо зарежда "първия" път...

Можеш да разчистиш Десктопа си ако имаш на него големи файлове, да премахнеш ненужните програми от StartUp-а, можеш да си дефрегментираш всички дялове на харди и би трябвало да живне малко операционната система и РС-то.

Ne e ot tova.
    TOva stava sled reprair na celiq windows sled kato e bil s sp2-3, a diska e sp1. :(
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Голям фен
    ми виж в zamunda има и SP2 и SP3

6te provvam tova s kabela ama ne mi se vqrva
    ..
    ina4e rly li v zamunda ima sp2 i 3 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Може да се дължи на много причини
    1.стартират се много програми-излишни-просто ги изключи
    2.бавен комп с 512МВ рам или по-малко и процесор 1,6 или по-малко
    3.Вируси
    Сканирай с MBAM(Malwarebytes' Anti-Malware:Malwarebytes), почисти си диска и го дефрагментирай-не е зле да имаш малко компютърна грамотност(най-елеметнарни неща-изтриване на вируси и преинсталация на Windows)
    и никога не пиши „вилдолс“, защото няма такава дума-пише се WINDOWS и не на български, защото е има на ОС-и къде ги видя тези Л-та в думата WINDOWS незнам

ne 4etete li kvo sym napisal...
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ne e ot tova.
    TOva stava sled reprair na celiq windows sled kato e bil s sp2-3, a diska e sp1. :(

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    ne 4etete li kvo sym napisal...
    Ne e ot tova.
    TOva stava sled reprair na celiq windows sled kato e bil s sp2-3, a diska e sp1.
    Ами усрал си го бая от сп2-3 да отива на 1-ца множество настройки са променени, а някои са си останали. Компа да се чуди коя версия е сега. По-добре сега го поднови на сп3 или нова инсталация. Най-добре поправка с диск с последни ъпдейти.
    Търсещ половинка .

трябва да е с диск защото от самосебе си не ще да се ъпва и за това ви питах ако знаете кое точно се осира ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си