- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изгубих бас
Вчера се хванах на бас с едни момчета от класа ми и го изгубих.
Баса беше че ако изгубя трябва да се съблека чисто гола да си поръчам пица и като я донесат да отворя гола, след това да сляза доло да хвана едно такси и да направя кръгче из квартала. И сега ме е срам да го изпълня а няма как да не го изпълня и незнам какво да правя
Ама честно ?!?
![]()
Всъщност - коя беше причината да се "хванеш на бас"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Предложи им по една свирка вместо това, можеи да размислят
И какъв беше мега баса че за такива неща се хващате![]()
Хах ми изпълняваш го (де не си се хващала) само че взимаш палтос което да приквиеш колкото семоже повече въпреки че ще е откопчано под предслов че е студено. Постъпи мъжки и го изпълни!
ILLUSION is the first of all pleasures...
Преди бая време и аз така изгубих бас (макар и с различни параметри) и джапах в един фонтан да извадя 10 кг. монети посред нощ, в следствие на което дойдоха полицаи и ме откараха с една патрулка в участъка. На мен ми беше забавно, на баща ми, когото събудиха в 03:00 да дойде да ме прибере - никак.
Басовете са глупаво нещо, няма причина да ги вземаш твърде насериозно - they are just for fun. Ако и на теб ти е забавно - ОК, изпълни си облога (поне този с пицата - не е голям проблем, а и голям смях ще падне на гърба на момчето-разносвач), ако наистина би се чувствала некомфортно - никой не може да те задължи да направиш нещо, което не искаш. Голяма работа, че ще те подиграват някой и друг ден как си се отметнала - важното е ти да се чувстваш добре впоследствие.
И си имай за напред „едно на ум“ за прибързаните облози, чиято тежест не си готова да поемеш![]()
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Нванах се, че ще направя повече дължини в басейна от едното момчеПървоначално написано от SmilezZz
ХАхаха четеш ми мислите и аз това щях да я питамПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Благодаря за изчерпателния отговор . Това е добра идея да ги навия само за пицаменаПървоначално написано от yeSHua
"тъпа си" брои ли се за конструктивен отговор?
много ясно че няма да си вееш гъзо из квартала да не си маймуна от джунглата! или не се хващай на басове или не се съгласявай с такива малоумни условия.
капка мозък ли нямаш, честно-приятели,съседи, познати, даже роднини като те видят по пиче навън как ще се чувстваш а? явно ти пука тъй че заеби тази простотия и приеми че ще ти викат сдухана дебилите или си събувай гащите и бегай на студа, ние не можем да ти помогнем тука![]()
Ами помоли ги да те накарат нещо друго.
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
... Колко тъпи хора имало на тоя свят ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 и само аз ли не разбирам защо темата е в раздел секс??Първоначално написано от alexandr0v
иначе или им кажи да го духат или го направи
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Слагаш си листа отпред и отзад и си готова.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
недей че хората ще си помислят че сме се върнали във времето на Адам и ЕваПървоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
Ако тя беше момче, ми е чудно, как щеше да стане работата с листото отпред ?Първоначално написано от fear4o
![]()
![]()
E то проблема ще е когато члена реши да покаже присъствие![]()
![]()
А какво трябваше да прави момчето ако беше спечелила баса?
ще помръзнеш бе девойче!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Същото само че преди това да се обезкосми целияПървоначално написано от billyana
О, Господи, и аз !!!Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666