- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искат да ме бият :(
Ключ?![]()
Всеки ги знае такива келеши.Като са групичка са много велики,а поотделно или ще избягат или ще реват.Игнорирай ги,но ако нещата отиват на бой толкова ли нямаш 2-3 приятели,или някое перде дето само да бие.
НЕФТОХИМИК
сабери приятелите и им покажи брато .. щот напраоо от хулигани и скинари и сякви такива тарикати се пълнат детските дискотеки... бои кво му мислиш[size=18][
Купи си воден пистолет, качи се на колелото с някой приятел и като минават по улицата им таковай мамата...Така праим в гетото нига.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
здр, мерси на всички ви.Значи ето какво стана днес около 22:00
пребираме си се ние приатели 5ма и нали играли баскет изморени и минаваме и ги виждаме тях около 7-8 и един от тея който ме би ми вика ела и ас нали отивам и застава пред мене и ми вика ти ли си оня..... и аз ме хвана шубе и мо викам не,пак ме пита викам не и вика ок след това 2ма се засилват към мен и аз оспявам да побегна и единиа скочи с шут към мен но аз избягах сега вече ми писна да тарпя и сиг тея дни ще се сабираме хора.
ke praim ko iskam
Като много знаеш ще те бият! Научете се да си затваряте устите най-накрая![]()
ее мн гадно така ...Освен да хванеш някой друг приател и да се почвате ако не гледай да ги избягваш и тва е.. туко виж те оставят намира пък и сигоренли си че не си им казал нещо неможе просто ей така да искат да те бият...скинари ли са кви са ....
....п.п пушат цигари и пият бира тва нее наркомания а нещо което всички праим лллл даже цигарите са минало ся всеки е на яката раота с тревица...в моя град за всички тва са цигарите (яко свития масур) ...и вярвай ми ако живееше при мен с тея изказвания щяха да ти са дразнат доста ... по принцип хората на трева сме супер щастливи и мили хора, но ей така кът тръгнат да обиждат че са наркомани ни стаа шит ,но никога момчетата не са се збивали вече ако са некви хейтъри ша стане боя ,но и инче не и все пак това дразни ....
--- пожелавам ти успех дано те остават намира скоро време![]()
Make LOVE.NOT WAR !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kazan
Еее...!Мама му стара,защо е трябвало да избягаш и да отречеш???Постъпил си като истински страхливец!Те като видят,че те е страх ще започнат още повече да те заплашват...Оффф не мислите бе хора!Ще се биеш до край.Това е!Толкова ли не можеш да накараш баща си да ти покаже няколко хватки?Абе...
Първоначално написано от BabyBluee
абе ей вие си затвараите остите щото я прочели я не говорите
написах че нищо несам и направил дори несъм говорил с тях. ПУууууууу.
м/у др като ги видя съм се разбрал ако кажат и направят на някой нещо всички им скачаме комбина. Ааам за наркоманите еми ни сам за нито против имал съм приатели който пушат трева нямам против тях защото са много вярни.Несъм метал или рап.... тренирам от 4години tricking.
ke praim ko iskam
Бихте ли се вече? Айде 2 месеца минаха![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от kazan
Затваряме си ги ние...ами ти защо тогава пускаш теми?С цел да получиш съвети,нали?
Да с тази цел да получа съвед как да постапя следващия път защото се е видяло че няма да ме оставят. Като не давате съвети ами коментари от типа
заслужил си си го ,
еми ще те бият
не пускаите в моята тема
не сме се били оше нали ти казвам снощи щяха да ме бият пак ако небях избягал ама за 0 време се групираха и план измислили единиа първо ме бута назад с гърди и един отзад ме чакаше като трагнаха на бои другите се заяждаха с приателите ми да немогат да ми помогнат докато мене ме биат 2ма ама избягах и сега съм доволен от постапката си следващиа път няма да ме питат как съм ? затова нз.
ke praim ko iskam
kazanec pisna mi ot tebe. kazah ti da se napompa6 4e da gi smelish ma ti si durji6 na svoeto
koreicite sa ti namerili re6enie na problema, gledai i se u4i
http://www.youtube.com/watch?v=qOatm...eature=related
Бате,аз имам стаж в тея работи.Кажи от кой квартал си ще дойда да се разходиме с тебе.праим така аз и ти или аз ти и още един твой/мой приятел и ходиме където са онея копеленца.
И все пак дай малко инфо размери кво тренираш.
аз съм на 1.83см на 77кг с 38-9 ръка !![]()
Мерси на всички ви, те зеха да се заселват в нашиа квартал да драскат тай че боя все някога ще стане ще се видя лице в лице с тях,трябва да съм готов за този ден затова имам 1 дума "ТРЕНИРОВКИ".
ke praim ko iskam
Споко бе човече.Аз го раздавам боксиорче и на фитнес си хода.само казваш кога и идвам![]()
Няма да се биеш в никакъв случай! Няма и да бягаш. Само ще си стоиш и ще чакаш. Те ще почнат да те блъскат. Ти няма да мърдаш и да говориш. Едва ли ще им стиска. И гледай да не изглеждаш уплашен.
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
АХухуахууах нали знаеш как няма да се оплаши от 5-тима човекаПървоначално написано от LaCritic
![]()
Бой му е майката.Колкото повече сопа им даваш толкова по-отдалеч заобикалят!
братле някой хора се държъд гадно (в смисал тук във форума) с теб защото се правят на разбирачи...ама аз съм имал този проблем и знаеш ли...тайната е да не ти пука и да не мислиш за последствията! има и още едно нещо удряй първи и яката преди и аз бях мн насран вече не ми пука пожелавам ти късмет и дано съм ти помигнал !![]()
![]()
Всеки има план преди да бъде ударен.Бъди такъв какъвто си.
пич ти явно си мн кухо парче ... щял да тренира щото деня щял да дойдеили можеж да се биеш или не като та е страх нищо не можеж да напраиш събери авери и ги набийте или кажи на баща си кат няаш избор ти от кат си пуснал темата та набиха 3 поне ти си пълна шматка пред тях вече живея в такава среда и знам за ко става въпрос сори ама е така нищо ли4но
Awe земетe се занимавайте с нещо полезно!К'во само се биете и се трепете и после 'що ми е синьо окото?
По темата-то се е видяло че няма да стане с разговор.Няма как без нищо да искат да те бият с нещо си ги подразнил.
Както казаха по нагоре:
СЪБЕРИ НЯКОЛКО ПРИЯТЕЛИ И ВИЖ К'ВО ИСКАТ ОТ ТЕБ!
![]()
![]()
ха напомняш ми на 1 приятел,който след като го биха го питахме защо му е синьо окото ,и така 1-2 дена ама го беше срам.После караше майка му д а го маже със някви мацала да не мяза на синьоПървоначално написано от kumky
![]()
И аз съм в същата ситуация... 1 дума 1 единствена думичка не съм каза ... искат да ме бият праят се на гангстери в училището.. зимат парите на децата и от мен искат също... нямам думи кво да ги прая те са адски много и целия квартал се знаят няма как да ги бия... :ХХХХХХХ