Цитирай Първоначално написано от ZipFail
Занимавам се активно с няколко вида спорт от 4-5 години и знам, че понякога само желанието не стига. И аз съм мислил да се занимавам професионално, само че след като поворих с треньора доста ми се промени мнението за тая сфера на спорта.

Съвета ми е към автора е - поговори с някой който се е занимавал с това сериозно, че да ти каже имаш ли възможност въобще да се занимаваш с това..щото желанието е добре, ама доста пъти опира и до талант, природни данености, пари, връзки и доста други неща
Абе пичага,в тая тема има двама дървени философи (единия си ти) и просто като ви прочетох мненията,много ви се издразних.Какъв си ти за да ми кажеш че не можеш да станеш МНОГО добър,дори и да не си най-богатия,да нямаш връзки и да не си син на еди си коя мутра ? И ДА трябват връзки в България.. В никоя друга държава не гледат на кой си син и не се дуят кат пуяци ! Играя професионално в отбор баскетбол от две години и след всяка тренировка бивам похвален от треньора,а си признавам че не съм нито най-богатия,нито съм сина на неква мутра ... Виж Кобе Брянт .. Не е имал пари,нито връзки ама са е най добрия баскетболист нали ... Are samo не ми се правете на всезнайковци ...

По-темата: Пичага Не е късно,стига да има желание ! Но трябва да знаеш че ако искаш да станеш професионалист, трябва МНОГО ограничения както и МНОГО труд,ама МНОГО .. (Ако си пушач независимо на какво,или пиеш редовно алкохол по-добре не почвай дори да се занимаваш)