.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен

Питане за мегалан и интернет

Значи щте сменям кейбълтел защото много ме дразнят и искам да питам за мегалан.Значи предложете ми аналова тв на 4 телевизора+1тв(цифрова)+инт рнет(заедно с връзка ра рутер).И кажете колко ще струва от мегалан.

https://www.megalan.bg/packets.html

но най добре питай във форума им

anonymous546178
    Guest
    аналова телевизия

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    аналова телевизия
    ХАхахаха
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен
    е обяснете ми искам да знам.Има ли аналогова ако има колко струва на 4 телевизора,или цифрова на 4 телевизора.Все пак не знам.И моляви се не ми се хикикайте.Както е казано в български форум питаш и всички ти се смеят и хикикат и спамят

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    е обяснете ми искам да знам.Има ли аналогова ако има колко струва на 4 телевизора,или цифрова на 4 телевизора.Все пак не знам.И моляви се не ми се хикикайте.Както е казано в български форум питаш и всички ти се смеят и хикикат и спамят
    Смеят се заради "аналова-та телевизия " няма такова нещо има аналогова
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Моя е грешката сори.Сега ми кажете колко струва от мегалан интернет+Аналогова телевизия на 4 телевизора+1тв цифрова телевизия.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Моя е грешката сори.Сега ми кажете колко струва от мегалан интернет+Аналогова телевизия на 4 телевизора+1тв цифрова телевизия.
    Дадоха ти линк https://www.megalan.bg/packets.html влез и виж пакета който ти трябва !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    а дали този пакет https://www.megalan.bg/packets-7.html включва цифрова телевизия на 4 телевизора?.А не само на 1

Супер фен
    айде де никой ли не знае.Че мисля сл.месец да се връзвам ама искам и 4 телевизора с телевизия(1цифрова и 3 аналогова)

айде де никой ли не знае.Че мисля сл.месец да се връзвам ама искам и 4 телевизора с телевизия(1цифрова и 3 аналогова)
    А защо не отидеш до техния офис и не питаш там на място?!?!

Супер фен
    а да питам в Надежда кой доставчик е най-добър на кабелна и интернет нет ис сат или мегалан или...Има ли някой друг че незнам какви има.Или ми кажете само кабелна с бтв синема,и кажете мегалан,.нет ис сат,поуърнет или унех да се вържа +отделно кабелна(без мегалан)

Супер фен
    или предложи до 30 лева от 20 до 40 мб кабелен интернет с модем в надежда,ако има че е по-надеждно с кабелен,но май такъв няма да намеря

Супер фен
    И да питам нещо немога да се регистрирам в форума на мегалан.Кода ми е грешен всеки път,а не е възможно защото го въвеждам правилно.И моля някой който има мегалан кабелна да разясни,има ли аналогова или е само цифрова,може ли да има кабелна на 4 телевизора от мегалан и колко ще струва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си