.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    просто намери подходящите хора в началото намери си някой близък човек,за който можеш да кажеш "приятел" след това със втори такъв,от класа,от махалата или квартала и така,шегувай се,бъди весела,неща,които са за един млад човек като теб

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от VampireGirl666
    Няма да си щастлива, ако си в компанията. Ще си щастлива, ако дори имаш 2-3 приятелки, но добри и истински.
    мда, съгласен... защо ти е цяла компания, като може да си с тесен кръг хора... изгради 1 приятелство, малко познати и ето ти весело обкръщение от хора... с които можеш да излизаш като ти се излиза

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    you are not alone
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Виждам че до тук всички сте малко или много сами или разпределени в неподходяща компания ! Значи аз предлагам да си направим примерно чат по скайп и да си пишем и може би някой хора ще си допаднат ! Не е важно кой на колко години е или как изглежда или дали е момиче или момче важното е да ти е интересно > Аз като най-смело момче си бих дал скайпът на всеки който има желание без да злопотребява с евтини бъзици ! Ако имате интерс пишете едно лс с нещо като > Здравей аз съм примерно Радка от Карнобат на 17 съм > Съответно аз ще ви дам моя скайп и ще си пишем за разнннни неща

Аз съм за
    +1 Това е много добра идея и ме устройва тъй като сега и аз съм в същото положение.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Виждам че до тук всички сте малко или много сами или разпределени в неподходяща компания ! Значи аз предлагам да си направим примерно чат по скайп и да си пишем и може би някой хора ще си допаднат ! Не е важно кой на колко години е или как изглежда или дали е момиче или момче важното е да ти е интересно > Аз като най-смело момче си бих дал скайпът на всеки който има желание без да злопотребява с евтини бъзици ! Ако имате интерс пишете едно лс с нещо като > Здравей аз съм примерно Радка от Карнобат на 17 съм > Съответно аз ще ви дам моя скайп и ще си пишем за разнннни неща

Аз съм за
    +1 Това е много добра идея и ме устройва тъй като сега и аз съм в същото положение. Ако искате пишете ЛС нека станем приятели до колкото е възможно /все пак интернет / Аз ще дам скайп ;P пишете колкото искате, аз ще отговоря когато мога /т.е. когато съм на компа :P /

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Мале мале какви теми има, направо много гадни неща
    Азис - Хоп [music]

Хм изключително познато. Аз загубих една много близка приятелка, вече почти не си говорим. Най-добрият ми приятел ми каза:"Търси си с кого да излизаш, аз повече в тоя град няма да излизам." В училище изтървах стипендията, нямам гадже с което да споделя всичко това... Все пак малко или много се утешавам че има хора много по-зле от мен и теб. Хора, които няма какво да ядат, нямат покрив над главата си. А ние с теб и още много много тийнейджъри имаме какво да ядем и покрив над главите си и ако не се стегнем след 5-10 години ще седим в някой бар, ще пием и ще се самосъжаляваме...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Хм изключително познато. Аз загубих една много близка приятелка, вече почти не си говорим. Най-добрият ми приятел ми каза:"Търси си с кого да излизаш, аз повече в тоя град няма да излизам." В училище изтървах стипендията, нямам гадже с което да споделя всичко това... Все пак малко или много се утешавам че има хора много по-зле от мен и теб. Хора, които няма какво да ядат, нямат покрив над главата си. А ние с теб и още много много тийнейджъри имаме какво да ядем и покрив над главите си и ако не се стегнем след 5-10 години ще седим в някой бар, ще пием и ще се самосъжаляваме...

Така е, когато знаеш, че има много по тежки от твоите проблеми някак си ти олеква колкото и малко да е.
    Хора много , Човеци малко !

Аз съм за
    +1 Който иска да ми пише ЛС

Голям фен
    който иска и на мен може да пише ЛС.

Много ми харесва темата, защото и аз намирам себе си в нея, много пъти хората са се опитвали да ме променят, но аз по някакъв начин не намирам сили и си оставам все същия тип момиче, което е мълчаливо и незабелязано. От това често пъти много ме боли, защото на много моменти виждам колко съм слаба и се самообвинявам за всичко и определено не ми е лесно да се боря със себе си и мързела си...
    be free..

Май станахме много със същия проблем има ли развитие по въпроса със чата ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от supernova1
    Май станахме много със същия проблем има ли развитие по въпроса със чата ?

има, има поне при мен

Както всички останали и аз наскоро открих, че съм сама. Точно това е. Дълго се чудих какво ми е, дали съм депресирана или нещо от рода. Аз мисля, че не съм човек който би изпаднал в депресия. Както и да е.. та и аз като всички тук само вкъщи и на даскало. Днес щях да излизам с моята бест фр ама тя се обади в последния момент, че не може (колко забавно). Няма с кой да изляза освен с нея. Не бях и казвала, че се чувствам сама ама последния път като се видяхме й казах и тя като почна стига глупости я се стегни и от тоя род.. понякога сама се "нахъсвам" така да се каже, че трябва да съм по оптимистично настроена да не се самосъжалявам ама просто понякога не мога да се придържам към това. Както и да е ... мн дълго стана ... ама сега сякаш ми е по-добре!

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe

Аз съм за
    +1 Това е много добра идея и ме устройва тъй като сега и аз съм в същото положение. Ако искате пишете ЛС нека станем приятели до колкото е възможно /все пак интернет / Аз ще дам скайп ;P пишете колкото искате, аз ще отговоря когато мога /т.е. когато съм на компа :P /
    Браво хора подкрепихте инициетивата обаче се намериха няколко смели потребители/ки които ми писаха явно защото другите са по-срамежливи ! Целта не е да забиеш мацка по скайпа или нещо подобно а просто да имаш хора с който да си преказваш свободното време в разговори за нещата от живота за твойте неща за неговите неща или на забавления игри,филми,музика
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Ох и аз съм така - даскало,вкъщи, даскало, вкъщи и ми е омръзнало доста вече. Повечето като мен са по-големи поне с година две и немога да разбера защо имам само 1 приятелка на моята възраст Всички ми повтарят, че съм надраснала възраста си еми явно проблема е в мен Може би това че не пуша, не пия и не се прибирам в 4 сутринта ме прави по различна от връстниците ми Ами какво да се прави, самотна ще съм си...

Град
    Тъмният силует в стаята ти
    Не се опитвай да излизаш на предните редици, защото там е още по-трудно. Ще започнат едни клюки, едни одумвания. Бъди си все така тиха и свитичка. Като си намериш точния човек ще си ви е супер яко. Други няма да ти трябват . ^^
    С празни за истината глави,
    Пълни само със лъжи
    Жалко стадо вървящо без цел....

хах..
    Имам много приятели , но и аз се чусвтам така някога ...
    Аз знам какво е самота и бих споделил някой миг с теб ако бях в твоя град.Желая да общувам понякога с такъв човек който ме разбира

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Цитирай Първоначално написано от krisi976431
    Ох и аз съм така - даскало,вкъщи, даскало, вкъщи и ми е омръзнало доста вече. Повечето като мен са по-големи поне с година две и немога да разбера защо имам само 1 приятелка на моята възраст Всички ми повтарят, че съм надраснала възраста си еми явно проблема е в мен Може би това че не пуша, не пия и не се прибирам в 4 сутринта ме прави по различна от връстниците ми Ами какво да се прави, самотна ще съм си...
    С това че не пушиш,не пиеш и не се друсаш трябва да се гордееш! Аз примерно пия 1 път на няколко месеца и никога не съм пушил или нещо от сорта. Що се отнася до приятелите > Трябва да си над нещата ! (Може да имаш малко но поне качествени ) По-добре е так от колко да има много и после да няма на кой да се обадиш На колко години си че да си надраснала възраста си ?
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Цитирай Първоначално написано от krisi976431
    С това че не пушиш,не пиеш и не се друсаш трябва да се гордееш! Аз примерно пия 1 път на няколко месеца и никога не съм пушил или нещо от сорта. Що се отнася до приятелите > Трябва да си над нещата ! (Може да имаш малко но поне качествени ) По-добре е так от колко да има много и после да няма на кой да се обадиш На колко години си че да си надраснала възраста си ?
    13..живота е пред мен със сигурност нещата ще се променят в бъдеще и няма да се чувствам толкова самотна ...надявам се де

стига бе все едно тва аз съм го писала ...... направо не мога да повярвам .. и аз се чувствам като теб .. . ..
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

И винаги мечтая за мига,в който ще се измъкна от всичко,ще се прибера вкъщи и ще остана сама.. без думи ... същата съм
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Еййй хорааа я се стягайте! Самотата е нещо ужасно... Знам, че в някои случеи искаш малък момент, за да останеш самичък и да обмислиш всичко това, което става около теб, нооо не трябва да прекаляваме мн с размислите. Отпусни се, говори повече...хората не са страшни... Намери си компания, с която да имате общи интереси... винаги от там се почва. Споделяй интересите и заниманията ти с другите, все ще има някой, който да се занимава със същото или поне да му харесва. Не мисли мн преди да направиш нещо, не се считайтза самотни и излишна... не е така. Самотата идва от мозъка! Не се настройвайтпсихически, че си сама, че нямаш приятели и че никой не те разбира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си