Не зная до колкот е сериозна ситуацията, по твоите думи е много. Не зная дали ти си го заслужаваш. Но както и да е. Проблема в България е следния.
Първо, както казаха преди мен, ако се обадиш на закрили и не знам си какви, ще му направят забележка и като се прибере ще ти откъсне главата и после ще ти я зашие на задника. Най-голямото нещо, което могат да направят тия от закрила на детето е да те вземат от тях и да те пратят в някой дом, което повярвай ми е по-лош вариант в 99% от случаите като твоя. Много е трудно да се даде конкретен съвет на това. Трябва да се изяснят всички подробности кога, как те бие, защо колко и т.н. Можеби ако му се направи нещо на НЕГО конкретно, примерно да го вкарат в затвор или лудница или да получи законова мярка да не те доближава и ти останеш само с майка ти, ако тя работи, тогава всичко ще се пооправи.
Но при всички положения, за да ти помогнем, ти разкажи кога те бие дали винаги под въздействие на алкохол, какви са причините за това, какво дете си, добра ученичка ли си, майка ти как реагира но с подробности, от колко време го прави, какво му влияе за да го направи. Изобщо пъди по изчерпателна, за да знаем ак да ти помогнем.