.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    Roma, Italia

Подарък за абитуриентка

Дайте някакви идеи за подходящ подарък за абитуриентка. Знам, че бижутата са си традиция, но в момента нямам тази възможност. Балът е в събота, така че нямам много време за нещо по-специално по поръчка.
    С момичето сме били много добри приятелки като малки. Сега, бих казала, че сме просто познати, защото пътищата ни се разделиха.
    Мислех си за някакъв сувенир, но ми се стори глупаво и неподходящо.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ако си пада по жестовете - направи нещо самоделно. Отнема време, но пък няма да се оръсиш много.
    Пример - еротичен кашон.
    Вземаш кашон, пишеш *Еротика* на него, заграждаш с червено сърчице и го пълниш с няколко презерватива, ароматни свещи, перо, превръзка за очи, белезници, лубрикант, батерии и инструкции за секс.
    Не знам колко е подходящо за абитуриент, ама това правя по рожденните дни. То пак се оръсвам, ама ми е забавно.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Град
    Roma, Italia
    Е, това е по-подходящо за по-близък човек, защото ще е уместно. А в моя случай - ние сме си като едни познати, не поддържаме връзка, но сме си запазили уважението по между си (поне аз, не мога да говоря от нейно име).

Аз само давах пример с точно този кашон, защото по това време не се сещам за друго, но ако знаеш примерно, че е фенка на нещо, може да го напълниш с плакати.
    Имаш безкрайно опции, ако знаеш по какво си пада.

Град
    Roma, Italia
    Ясно. Разбрах те. Но искам нещо практично и подходящо, и същевременно оригинално. Много искам, май ...

Винаги има решение. Макар и да смятам подаряването на парфюми за обидно, защо не? Някой як оригинален *Армани*...

Пари!Това е най-практичното нещо,което може да подариш.Тя ще прецени как да ги използва.50-60-70-100лв,колкото можеш да си позволиш.

Град
    Roma, Italia
    Неслучайно съм споменала, че в момента нямам възможност да подарявам бижута, следователно не мога да отделя и пари от рода на 50-60 лева. И в крайна сметка това е позната, а не сестра или брат, за да дадеш такава сума.А и мисля, че трябва да имаш пари в излишък, за да си толкова ларж и да отпуснеш толкова кесията.
    Имам в предвид подарък от рода на красиво цвете в саксия, някакъв подходящ сувенир и т.н. Просто нямам идея какво да подаря, какво е уместно.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Според мен и подари някакъв сувенир, по-интересенм нестандартен...не знам...Може би някаква необичайна кутия за бижута Или от онези африканските статуетки или маски, наприме http://podnesi.com/images/ertertf.jpg , http://podnesi.com/images/gfgdf.jpg тези маски по принцип нали са за стена и един вид пазят от зли дугове и т.н. На мен са ми интересни, пък са и огигинални....
    http://www.topobiavi.com/data/adv_im...8/p_148460.jpg а някаква подобна кутия за бижута също е интересна
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Миналия ден от JYSK си взех една много хубава кутия за бижута голяма е има три като шкафчета място за пръстени обеци заключва се и е само 24 лв ако можеш да отделиш толкова това е иделния подарк според мен

Ако се интересуваш мога да снимам

Голям фен Аватара на daru6a1
    Кутийките за бижута са отживелица , момичето пита за оригинален и същевременно практичен подарък за бал , а не за рожден ден : ]

Тъй като сама каза , че нямаш възможност да отделиш много пари , купи й някакъв комплект - например : дезодорант/парфюм , душ гел , шампоан .. знам ли ..

И аз точно не мога да го измисля .

^^
    По нагоре имаше дадена идея за онези маски от дърво и странни изкилефинчени статуйки ;d те са сладурски , а и надали една абитуриентка би очаквала това .. Така че се получава като изненада

О боже точно това което предлагаш ти е изтъркано дезодорант баси всеки пети подарява такова нещо. Ма айде няма да споря още повече кутияте не е дървена или някаква старовремка но момичето решава относно тези сувенири момичето на което ще ги подари само ще ги завре някъде и ще прашасват по-добре и подари нещо което ще ползва всеки ден

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    аз пък предлагам да и вземе нещо сребърно.. може да и вземе якоя красива висулка и то за 10лв или пък нещо малко сребърно от този род..

Мега фен Аватара на Infinity
    Добре , защо направо не кажеш с колко пари разполагаш ?
    Според мен е подходящо нещо сребърно.. не знам това ми звучи
    най-добре. Една сребърна плочка + черен силикон за нея не става ли ?
    To infinity and beyond.

И ние сме на абитуриенска в събота.Взехме един часовник,ръчен,хубав.И пари ще сложим и готово.

Град
    Roma, Italia
    Мисля да взема или някакви сребърни обици (по-евтини) или в един магазин за всякакви аксесоари и бижута има обеци, който не са сребърни или златни, но има много ефектни модели, а и са големи. Виждала съм я да носи по-големи обеци, така че надявам се да харесам нещо подходящо.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Мисля да взема или някакви сребърни обици (по-евтини) или в един магазин за всякакви аксесоари и бижута има обеци, който не са сребърни или златни, но има много ефектни модели, а и са големи. Виждала съм я да носи по-големи обеци, така че надявам се да харесам нещо подходящо.
    Има много хубави и интересни бижута,на супер ниски цени точно в такива магазини,не е нужно да е нещо сребърно или златно.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Пари!Това е най-практичното нещо,което може да подариш.Тя ще прецени как да ги използва.50-60-70-100лв,колкото можеш да си позволиш.
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Неслучайно съм споменала, че в момента нямам възможност да подарявам бижута, следователно не мога да отделя и пари от рода на 50-60 лева.
    Защо не й вземеш някаква висулка например? Определено ще минеш с по-малко от 50-60 лв. Аз за бала ми например бях получила висулка златно сърце с камъче.
    Не си ли мислила за имитационна бижутерия или нещо от магазини Hand-made?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    аз пък предлагам да и вземе нещо сребърно.. може да и вземе якоя красива висулка и то за 10лв или пък нещо малко сребърно от този род..
    +

Ако нямаш възможност за бижута и тн можеш да и вземеш хубав голям албум за снимки, така и така ще има много след бала

Голям фен Аватара на nadincety
    Цитирай Първоначално написано от Flopper
    Ако нямаш възможност за бижута и тн можеш да и вземеш хубав голям албум за снимки, така и така ще има много след бала
    Не мисля , че ще е много подходящ подарък .. В днешно време повечето , даже почти всички , се снимат с цифрови апарати и снимките им са по компютрите.. Едва ли ще го използва албума ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Абе не е точно така! Пазя снимки на компютъра, но една голяма част от най-сполучливите съм си ги извадила и подредила в албум.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Като ще и подаряваш нещо толкова малко,по-добре недей и подарявай..Представяш ли как ще изглежда подаръка на фона,на огромните подаръци,който е получила..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си