Цитирай Първоначално написано от CookieMonster
Значи аз съм момиче на 13 год. Нямам почти никакви приятели, което се дължи на това че не съм ходила на детска градина. Може би там щях да се запозная с повече деца, с които да се виждам днес и да излизам с тях. Като гледам повечето деца са така ... И така де, в училище нямам толкова добри приятели. Повечето се сърдят за малки неща, нахални са или просто не ми харесват. Целия клас сме много незадружни. Не се делим само на момчета и момичета, а и по 3-4 човека. Така е доста гадно, но няма кой да ни сплоти. И както и да е, имам една приятелка която живее далече от мен и се виждаме само на училище и като излизаме навън. Тя горе долу ми харесва, като човек но постоянно ме обвинява в някои неща , сякаш ги правя специално ... Аз не искам да наранявам никого, особено ценните за мен хора. В момента тя ми е най-ценната приятелка. По принцип на училище има някои хора, които ми харесват но не са моя тип. В моя квартал живеят много хора, ама никога не излизам с тях. По-рано излизах с някои момичета, но ми омръзнаха и вече почвах да ги мразя. Та вече не знам какво да правя. От къде да си намеря повече приятели?
Ако сте прочели докрай темата ми, благодаря оценявам го. ;д
Сега е идеалния момент,да посетиш детска градина =)