- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Manhattan Антибактериален фон дьо тен
Искам да питам хората, които са го ползвали дали е покривен, по- гъст ли е от афинитона, наистина ли матира кожата и струва ли си да си го взема :P
п.п извинявам се, ако има такава тема![]()
Просто аз
Не,много малко покривен е....преди бях доволна от него,но след това пробвах още няколко фдт и със сигурност ще ти кажа,че не си заслужава,освен ако нямаш нещо много малко за прикриване...
В сравнение с Афинитон-според мен са еднакви (и двамата са много течни за мен...) ...
Не матира-на Манхатън има един матиращ,покривен фдт (тоя в черната опаковка...) и от всички фдт,които съм ползвала,от тоя съм най-доволна...![]()
точно това щях да пиша
едно време го ползвахх и бях много доволна
но сега просто търся по - лек фдт
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от koshtramba
ПОКРИВЕН?!?!?!? Явно не си имала кой знае какво да прикриваш с него.....
Аз не бих го ползвала пак,ама то на всяка кожа стой различно![]()
аз пък се извинявам, че ти спамя в темата.Имам въпрос: когато ходих преди време в една парфюмерия си взех този фдт, водеха го, че не бил антибактериалния.
Само че на мен ми изглежда точно такъв("за чувствителна кожа, склонна към възпаления"). И аз не знам как точно да си формулирам въпросът, но е нещо от рода на: какъв точно ми е фон дьо тенът?![]()
Хора за един и същи ФДТ ли пишете ?![]()
Защото този , който аз съм ползвала беше ОТВРАТ !
Много течен , седи много грозно и мазно и изобщо не покрива , въпреки че нямам какво да крия пак не ми седеше добре.![]()
To infinity and beyond.
![]()
явно не![]()
![]()
![]()
![]()
Антибактериалният е малко по-различен..не е същияПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
ето това е антибактериалния http://www.donna.bg/product.php?id=1151
Аз не съм доволна от него..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
М, аз имам коректора и е страхотен и определено съм хвърлила око на фон-дьо-тена...
В момента имам такъв, много по-гъст е от другите и покрива приемливо, но някакси ми стои оранжево... може би не съм си подбрала цвета добре....