Здравейте.
Аз не съм кифла. Не знам дали да се гордея с това. За мен кифлата е била и винаги ще си остане тестено изделие с пълнеж, притежаващо определени вкусови характеристики и не мога да проумея защо би звучало гордо. Може би ако имаше боза към нея...

Но да не се отплесвам - реших да изсера това вездесъщо лайно (моето лично мнение) без никой да го е поискал, защото демокрацията и свободата на словото ми го позволяват. И защото имам около час за убиване преди да изляза. И защото модераторите обичат да банват нецензурни мнения.

И така - искам да се обърна към цялото безчетно съсловие на тестените изделия от мъжки и женски пол, които представляват 90% от бъдещето на страната. Вие - безмозъчни, неграмотни, напомпани до пръсване и намацани в цветовете на войната жалки сенки на деца... Вие сте срамът на нацията, вие сте символът на упадъка в съвременното ни общество. Вие с вашето желание да бъдете модерни, красиви, "вървежни" - погребахте културата и ценностите, крепили тази нация в продължение на дълги години. Вие и вашето безхаберие пратихте българското образование на дъното на помийната яма, която сами изкопахте. Вие съсипахте вашето събствено поколение, което (и аз ви уверявам в това) си отива още отсега. Бог да ви е на помощ мили тестени изделия от ВСЯКАКЪВ пол...

Благодаря ви за вниманието.