.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 85
    Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow

Тя е на 15 , аз 19 има ли шанс ?

Дали би се получило нещо .. бих искал да пробвам но .. не е ли твърде малка .. или по точно разликата ни е голяма .. не знам вие кажете .. а иначе виждам че тя е готова , чака се действие от моя страна ..

П.С. Само искам да допълня че нямам много опит в връзките .. дори може да се каже почти никакъв ..

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Разликата ви е само 4 години. Според мен няма проблем.

п.п: и не очаквай да ти пусне :Д
    The blood that binds us ..till death unites us

Какво като е на 15, ако усещаш, че искаш да си с това момиче и ще ти е добре с нея - действай, какво по дяволите чакаш, да и писне и да те подмине ? Защо да не се получи, 4 години не са кой знае колко.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Хвани си 12 годишна

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Принципно 4 години не са много,но в съзряването има разлика.Тя тъкмо започва да вижда света(най-вероятно) ,докато ти скоро ще излезеш от пубертета.Зависи на какъв акъл сте и двамата.Момичето може и просто да чака да я опънеш и после да скъсате.Може и ти да си на нейния акъл и за това да си мислиш,че си допадате.Това е доста вероятно след като си на 19,а още си нямаш приятелка и нямаш опит с връзките.

Фен
    Град
    Акъла си го имам аз ами .. да не вземе да стане някой фал , после да си троша главата някъде .. имам в предвид че не е ли твърде малка .. а и аз не съм чак толкова голям "кандидат" просто виждам че иска за това питам , дали си заслужава да опитам .. или няма никъв шанс ..

anonymous708973
    Guest
    "Просто виждам, че иска..."
    "Дали имам шанс..."

Според мен си отговори на въпроса. Обаче бъди внимателен - това вечно чакане на действие си е нож с две остриета

Град
    Ама ти за какво искаш да опиташ?В смисъл виждаш,че е готина и ти е навита,а ти си нямаш друга работа иии ''ами защо пък да не тръгна с нея,кво ми пречи?'' ,а?

Ако наистина имаш акъл не се занимавай с детска градина. И без това ще хвърлиш много нерви по нея,100 % Тя до сега би трябвало да ти е показала умствените си качества.Има някои момичета,които вътрешно(морално и просто подхождат като по-големи) са по-големи за възрастта си,нооо не са често срещана гледка.След като се чудиш дали е малка,значи наистина е малка.Ако до сега беше показала нещо,с което да превъзхожда връстниците си умствено,то тогава нямаше да се питаш дали е проблем възрастта.

По-добре си намери някоя мацка колко теб и да ти е мирна главата.

Мега фен
    Град
    Earth...
    та тя е още дете... Педофил

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ама ти за какво искаш да опиташ?В смисъл виждаш,че е готина и ти е навита,а ти си нямаш друга работа иии ''ами защо пък да не тръгна с нея,кво ми пречи?'' ,а?

Ако наистина имаш акъл не се занимавай с детска градина. И без това ще хвърлиш много нерви по нея,100 % Тя до сега би трябвало да ти е показала умствените си качества.Има някои момичета,които вътрешно(морално и просто подхождат като по-големи) са по-големи за възрастта си,нооо не са често срещана гледка.След като се чудиш дали е малка,значи наистина е малка.Ако до сега беше показала нещо,с което да превъзхожда връстниците си умствено,то тогава нямаше да се питаш дали е проблем възрастта.

По-добре си намери някоя мацка колко теб и да ти е мирна главата.

Определено превъзхожда връстниците си по акъл и държание .. може би защото съм по голям и осъзнава че трябва да се държи така .. а иначе сред връстниците си да се държи по "детски" .. не знам мога само да гадая , но мисля че ще се вслушам в мнението ти..

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    та тя е още дете... Педофил

от теб очаквам тишина .. въшл*к

Мега фен
    Град
    Earth...
    ^^ "Съжалявам" ако моя искрен отговор те е засегнал понеже не съм ти дал зелена светлина, но това не ти дава право да обиждаш... И с други думи, аз съм ти примера как хората ще те гледат с това момиче...

Като искаш само +сове без -си просто не поствай тема...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Хвани си 12 годишна
    Мхм, ама не се знае дали ще можеш да удържиш на сексуалната енергия бликаща от нея.

Задаваш несериозен въпрос. Надявам се, че не очакваш сериозни отговори.

Фен
    Град
    Имаше си хиляди начини да го кажеш по друг начин , а ти избра точно този .. нямаше как да не го направя Извинението ти се приема .. хаха

anonymous708973
    Guest
    Според мен точно това избирателно поведение е признак за зрялост. Умният човек знае как да общува с различни хора. Естествено че с теб ще е по друг начин.

И не знам защо нарекохте момичето "детската градина"... на 15 далеч не е толкова малка...

възраста няма значение
    най-щастливата :PpP

Град
    На 15 е зряла за много неща,но тук говорим за нещо по-специфично.Не я познавам,както и ти.Но въпреки това съм склонна да мисля,че момчето вместо да се занимава с нея е по-добре да си намери някоя достатъчно зряла за него.
    Помисли си само:
    Той е на 19 години,вече си е мъж(или поне отива на там).Един 19 годишен младеж иска доста по-различни неща от една връзка,от колкото едно 15 годишно момиче.Плюс това той трябва да се съобразява с много неща докато е с нея,а това би могло да стане само и единствено ако я обича,но до тук разбрах само за харесване.Тя може да иска да е с него по много причини:
    Наистина да е зряла за възрастта си и просто да иска някой по-умен от връстниците си.Да иска да говори на сериозни теми с човека до себе си и да подхожда в трудни ситуации като зрял човек,а не като 15 годишно момиче.
    Друг вариант е това тя да вижда,че той има някакъв интерес към нея и тъй като е батко и на нея да и е интересно да е с него.Все пак нали знаеш поговорката "Хвани си батко да ти е сладко".

Не са много момичетата,които ще тръгнат с някой по-зрял от тях заради истинските неща.До тук не чух автора да казва,че вижда в нея нещо истинско и че може да говори с нея свободно на сериозни теми.Да разбере потенциала й.

"Определено превъзхожда връстниците си по акъл и държание .. може би защото съм по голям и осъзнава че трябва да се държи така .. а иначе сред връстниците си да се държи по "детски" .. не знам мога само да гадая , но мисля че ще се вслушам в мнението ти.." -значи виждаш,че има някакви проблясъци.Все пак е на 15 и е нормално да се държи по "детски" с връстниците си.Едно нещо със сигурност знам,че и тя знае- тъй като си по-голям от нея ще можеш да я научиш на много неща(каквото и както и да го разбираш).

Тъй като виждам,че ти просто искаш да си пробваш късмета-твоя работа.Вече ти казах на какво мнение съм аз.Друг е въпроса как ще подходиш ти.
    ИИи да-на 15 или не тя все още си е детска градина.Момиче на толкова години не би могло да израсте изведнъж и да започне да мисли като абсолютно зрял човек.На автора понякога ще му се иска просто да спре да се занимава с нея ,тъй като колкото и да е зряла тя все още ще си мисли за нейните си глупости.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    братле, твойто граничи с педофилия.. кви шансове, да те хванат ли?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Имаш Да от мене (y)
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Разликата ви е само 4 години. Според мен няма проблем.

п.п: и не очаквай да ти пусне :Д
    +
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Фен
    Град
    Благодаря много за изчерпателните отговори , взх решение че просто няма как да се получи ..

мн ясно че няма проблем разликата не е мн голяма пък и сеа все по често се срещат такива връзки.Освен тва според ен сичко зависи от привличането не от възрастта

Момичетата попринцип ходят с по-големи момчета.. Няма проблем за годиниге, спокойно

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Candice
    Момичетата попринцип ходят с по-големи момчета.. Няма проблем за годиниге, спокойно
    А как е изграден тоя принцип? Никой не знае. Но понеже кака ходи с по-големи или батко ходи с по-малки.. давай и ние тка... е*ем му и "порасналите" дечурлига... на мойта възраст се държи като 2рокласник много зряло, няма що...

И не знам защо нарекохте момичето "детската градина"... на 15 далеч не е толкова малка...
    !!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си