- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питате ли майка си и баща си преди да праите секс?
Хорааа чудя се да питам ли наще дали ми разрешават да се чукам с гаджето ми![]()
![]()
![]()
сигурно звучи тъпо, но много си обичам мами и тати и не искам да ги разочаровам или нещо от сорта...
![]()
бтв на 14 г съм, а той е на 16... Плс не пишете простотии щото искам чесни отговори
![]()
![]()
![]()
Шегуваш се нали...бъди добро момиче слушай мама и тати и не се занимавай с глупости а сядай да учиш![]()
Да бе кога ще тръгна да ги питам нали имам глава на раменете си![]()
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
представям си физиономията на баща ти, когато му изтърсиш нещо подобно, по възможност на вечеря.чудя се да питам ли наще дали ми разрешават да се чукам с гаджето микултово ще е.
ти: тате,тате, ще позволиш ли на гаджето ми да ме изчука ? ^^
баща ти през сълзи: ...растат толкова бързо T~T
Обещанието е учтива форма на отказване.
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ако е на вечеря, най-малкото ще ти навре физиономията в яденето.Според мен си още малка, имаш уроци за учене и кукли за ресане...Стой си мирно на задника и като дойде момента, няма да се питаш " Какво ли ще кажат мама и тати ? " , а просто ще се отдадеш на мига.
Да обичаш значи да страдаш!
Добре, че не си мое дете ..![]()
Иначе няма смисъл да ти обяснявам колко тъпа и ограничена е идеята ти ..![]()
![]()
Първоначално написано от DinViesel
![]()
![]()
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
авторке за "мидата" си![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Каква е тая мида?Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами аз с баща ми не съм говорила, нашите са разведини и го виждам нааай-много два пъти в годината (ако трябва да подпише някой документ например), така че този проблем не съм го имала.
С майка си обаче говорих. И то не за друго, а защото изпитвам панически страх от презервативи и като цяло си търсех по-ефективен метод за контрацепция, а именно противозачатъчни. Тъй като по принцип трябва да ти ги предпише лекар и въобще това не е нещо, което да можеш лесно да скриеш от ваште (все ще се наложи да влезеш в болница за нещо и докторът да те пита, а не е хубаво за теб самата да го лъжеш и тн), реших да й кажа.
Първата й реакция беше "Ами да се научи да ползва презервативи" (тва за приятеля ми). Реших да не й обяснявам цялата история с кондомите и тя се съгласи да ме заведе на лекар. Всъщност накрая отидох сама, защото нямаше кога да дойде с мен.
Както и да е, мисълта ми беше, че е хубаво поне един от родителите ти да знае - в крайна сметка те са хората, към които ще трябва да се обърнеш, ако стане някой гаф. И все пак не трябва да ги питаш дали да правиш секс, трябва да застанеш пред тях с ясното съзнание, че искаш да започнеш половия си живот и да им го кажеш.
Друг е въпросът, че според мен си малко малка, но ти си знаеш. Само се пазете да не изненадаш ваште с внучета накрая!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E8%E4%E0%F2%E0Първоначално написано от tikvi4ka123
Първоначално написано от DinViesel
![]()
![]()
Сериозно... толкова ли си близка с вашите?![]()
Ти си на 14 и искаш да приемаш противозачатъчни![]()
Кукло,това не са бонбонките Скитълс...
Не разбрах каква е драмата относно презервативите и защо не искаш да ги ползваш,ама организмът ти тепърва започва да съзрява и да се развива.Не го разстройвай с тези хормонални таблетки.Мисли с главата си,а не с онова между крачоците!!!
Не им казвай щот ше се шашнат и няма да можеш да си покажеш носа навън.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
всеки път преди да правя секс питам маке ми и я моля да присъства за да дава напътствия![]()
Не и не смятам да разговарям с тях на тази тема или подобни.Майка ми все още смята,че съм девствен и преди 2 години се опита да започне темата да първият път.Казах и че е закъсняла с 1 година![]()
Русото дразни ..... черното празни!
http://vbox7.com/play:b9912a0e хахах ей това е по тематаПървоначално написано от tikvi4ka123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta