- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде е проблема?
Аз съм момче на 15г. със сини очи кестенява коса 1.68 висок 55 килца здравичко тяло сръвнение с другите ми връсници,ужасно мил,не избухвам въобще но съм доста свит така да се каже
Та да мина към същинската част.Така значи ужасно много харесвам една моя съоченичка.И съм много объркан защото някакси държанието и е странно.Понякога имам чуството че и тя ме харесва,но понякога имам чуството че а нея съм просто като духче.А тя е ужасно мила и красива.Да не би да е нещо от държанието ми впрочем това че съм доста свит и гледам да страня от другите зада не се занимавам с глупости и това че ми е трудно да говоря като съм с момиче
Кажете ми какво да правя,как да се отпусна малко?И нз до сега само от каки съм чувал че съм хубав а от мои връснички не
А и като ми кажат това ставам червен като някой домат
А и сега се сетих още нещо!Да не би това че се държи странно с мен да е защото в даскало съм отличник? (Не съм отварял учебник през цялата година и не съм зубар !!! ) Това защото момичетата май не харесват умни момчета се сетих ама аз нали не съм и питам просто.
Май малко тъпичак е коментара за което се извинявам :/
Make LoVe Not War!