След като те мързи да прочетеш мнението ми, то не знам защо изобщо му отговаряш. Телепатията е инстинкт. Успяваш да "прочетеш" мислите на човека срещу себе си защото го познаваш достатъчно добре например и очакваш какво ще ти каже. Нека пробваме да осъществим някаква форма на метафизичен контакт и да видим дали ще успееш да прочетеш мислите ми ако дори не се познаваме визуално. Няма да се получи, нали? Иначе вече ти казах, самовлюбеността е вредна. Не си достатъчно убедителен. Поне се опитай да изведеш сериозни размишелния ако в действителност си толкова самоуверен, че можеш да спориш и да доказваш себе си. А и явно искаш да се доказваш защото вече изтъкна, че си самовлюбен. За съжаление не можеш да заблудиш хората, които достатъчно сериозно се занимават с елементарното, така че вече са го опознали напълно и няма начин да го използваш като аргумент, който да ги заблуди. Тоест, дори да си звучиш убедителен сам за себе си, това не означава, че останалите тук няма да прочетем внимателно мнението ти и да разберем, че говориш глупости. Разбирасе може и да не са глупости, но силата на аргумените ти отслабва защото така или иначе се отказваш да призовеш за повече освен за кратко внимание. Просто няма да ти обърнем внимание ако не си интересен, а в момента беше за кратко, но след като не можеш да задържиш вниманието върху своя аргумент, то защо ти е да продължиш да се обясняваш колко интересна личност си???
Добре, искаш резултати. Ами постигни резултати чрез своята убедителност, а ако пък не искаш да доказваш каквото и да било можеше да прескочиш темата.
пп. Нищо против теб нямам.