Ами хора, прави сте за това с приятелката, само че това което тя премълчава, а никой не знае и аз съм говорил с нея на тая тема е че ако имам съвършено тяло като някои батковци по без тениски които сме виждали по центъра... та питам я 'ако имам такова тяло ше ме обичаш ли' и тя казва 'аз всякакъв те обичам' ама по интонацията звучи 'ако имаш такова тяло ще е мноо по-яко' и то си е логично де...
за колана не знам, аз за всеки случай си го поддържам, упражнения си правя отвреме навреме вкъщи, основно на тренировки... проблема с яденето започна да се решава днеска (само да питам тфа че яденето след 6 не се разгражда храната в организма вярно ли е щото ядах към 6 и 30 и сиг няма да ям пак ама .. щото неска съм ял супер малко от нямане на храна и време) ... та, от утре може би ще съм на някакъв определен режим на хранене и тренировки, да се надяваме всичко да се насоса отсамосебе си
последно, тфа за L-Carnitine-а, пия го на 2 пъти по половин и то 10-15 мин преди тренировка и то е от тези разтворените в 500мл някъф сок (нз колко L-Carnitine има в него ама доколкото зн е дневна доза за 2 пъти на ден) и днеска тренировката ми беше бая уморителна и изпотяваща ...
еми това е, предложения за диета или да ям каквото и да е без пържено, тестено и сладко и без газирани?