- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- някаква идея? ):
значи да почвам направо ;р ... ъм момче съм 1воиии ъммм смисъл едър съм, имам широки рамене, мускули всичко, дори и плочки (4 от тях са мн добре описани) нали всичко си е перфектно (смис не каам че съм изваян просто от тфа че съм едър идват яки мускули на ръцете и мн здрави и големи гърди, въпреки че май не са само мускул) така се тая наспамих ви с излишни работи за мускули дето 100% не ва интересуват... въпроса ми е там че по корема имам известни сланинки всмисъл... плочките ми изобщо не си личат ... може би 1см мазнини+кожа в горната част и малко повече в долната част на корема... а паласките ми са ...
и идва лятото... искам да се оправя дотогава всмисъл малко по малко обаче д/г до 2-3 седмици някъде тряа да си личи че съм свалил... идеята не е да махна сичко за толкоз време а само да има видим резултат... таа искам да питам някой има ли някакви идеи как (спортувам активно, имам неупренов колан - такъв за потене, поне по 5 пъти на ден съм с вибриращ колан Seven Omnipotence и отделно мисля да почвам да ходя да бягам и да скачам на въже щото спортуването ми се състои в ходене на тренировки - киокушин (нз дали знаете кфо е тфа - карате е, бая се потим там) и отделно хип хоп танци по около 3 часа всяка събота и неделя :] ) питам само за препоръка за режим на хранене и спортуване... ако някой може да ми състави ще съм му ужасно благодарен
![]()
търся помощщщ... :[[
ти си мойта маймуна..и не си пълничък!!![]()
![]()
[roofl] обичам те..!
ПС: Boyfriend ;D![]()
![]()
![]()
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
слушай приятелка си !
Тоя колан е безмислен. Кардио, избягвай сладко, пържено, газирано, тестени неща и ще стане.
n00bs
+1Първоначално написано от POLLINA
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
да, слушам я обаче повярвай ми, за всички би било по-добре да се насосам...![]()
ти ко ми бъгваш темите бе краставичарке!!![]()
забравих да отбележа че понякога пия L-Carnitine има такива разтворени в сок...![]()
че ти си добре майна, и аз съм така като изключим че ти имаш мусколи, всичко друго и аз го имам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Извинявам се за спама, ама коментарът на tuzaro ме разби.![]()
Иначе... Ти тренираш доооста... Не яж много сладко, пържено, не пий безалкохолни (коли и подобни), не пий алкохол, прави коремни преси, яж плодове и зеленчуци... Мисля, че това е начинът.![]()
майна нали имаш гаже, за кво ти е да се виждат плочки, то мъж без корем къв мъж е...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Радо, почни да тичаш...
не бива да го пиеш ей така когато ти скимнеПървоначално написано от DemonchY
пие се по режим и то трябва да тренираш усилено!
иначе не очаквай да има ефект![]()
Отиди при диетолог.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
И аз съм на това мнение ама скоро четох една тема, че не било полезно хептен без хляб и трябвало да се яде по филия и половина пълнозърнест хляб на ден.. ама не вечерта деПървоначално написано от yakuza_
![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
Ами хора, прави сте за това с приятелката, само че това което тя премълчава, а никой не знае и аз съм говорил с нея на тая тема е че ако имам съвършено тяло като някои батковци по без тениски които сме виждали по центъра... та питам я 'ако имам такова тяло ше ме обичаш ли' и тя казва 'аз всякакъв те обичам' ама по интонацията звучи 'ако имаш такова тяло ще е мноо по-яко' и то си е логично де...
за колана не знам, аз за всеки случай си го поддържам, упражнения си правя отвреме навреме вкъщи, основно на тренировки... проблема с яденето започна да се решава днеска (само да питам тфа че яденето след 6 не се разгражда храната в организма вярно ли е щото ядах към 6 и 30 и сиг няма да ям пак ама .. щото неска съм ял супер малко от нямане на храна и време) ... та, от утре може би ще съм на някакъв определен режим на хранене и тренировки, да се надяваме всичко да се насоса отсамосебе си
последно, тфа за L-Carnitine-а, пия го на 2 пъти по половин и то 10-15 мин преди тренировка и то е от тези разтворените в 500мл някъф сок (нз колко L-Carnitine има в него ама доколкото зн е дневна доза за 2 пъти на ден) и днеска тренировката ми беше бая уморителна и изпотяваща ...
еми това е, предложения за диета или да ям каквото и да е без пържено, тестено и сладко и без газирани?![]()
абе кви такива момчета сте бе![]()
кво искате да сте идеални ли?
да нямаме кво да пипнем![]()
и моя е слабичък ама си има малко коремче което обожавамм![]()
ако приятелката ти е с хубаво тяло (ПРИМЕР ДАВАМ САМО!!!) и иска да отслабва ти ще я оставиш ли?
щом тя те харесва такъв, значи няма проблеми ... :P
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Ах, и аз имам един такъв пич!Аз мога да му преброя плочките по корема, той ми вика: ''Имам още да се чистя. Отслабнал съм - 85 кг. съм станал! Трябва още мускули да направя, да загрубея още малко.
'' Хубавички сте си, стойте си така!
![]()
До колкото знам пълнозърнестия хляб в България е около 10% останалото си е обикновен хляб с оцветители и етц.Първоначално написано от TopNotchGlamorChick
n00bs
За хляба си прав.Една позната на майка ми работи в фирма за хляб и казва, че пълнозърнестият само го оцветява.То аз за това и не ям НИКАКЪВ хляб.Щото е само боклук.И все пак ако някога ям хляб бих си направила сама(карче не обичам хляб и няма и да си направяПървоначално написано от yakuza_
)
ъмм..аз съм 161 и тежа макс 41 кг..Първоначално написано от darrie
! ;dd вика ми, че съм била анорексичка (на бзк де ама.. ;d) пък си ям доста стабилно..просто структураа! ;dd