- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Победителят в Евровизия 2010
Мене пък ми харесва песента на Русия. Ужасно изпълнение обаче..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
интересно е![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Другите държави се представиха с доста по - добри песни от тази.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
'Феновете станаха роботи, защото
евровизията бате е просто корумпирано тото' ...![]()
Тъпа е!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Еми симпатична е и песничката става, но не е за евровизия тази песен.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Аз като цяло съм много разочарована от тази Евровизия. Само Power балади и бозички...Особено Турция с тяхното бледо подобие на рок изпълнение... Все едно гледам Linkin Park...
Песента на Германия не е кой знае кво, ама все пак се отличава на фона на останалите шитни... мое мнение![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
не е лоша песента, но имаше и по-добри според мен
Тази е мн противна лигли4ка - като й 4уя гласа имам 4увството, 4е колят агне, защото тя пее така провла4енооооо![]()
нямам думи ... и не може да пее (поне по мое мнение). Но това,което най-много ме подразни е тва, 4е спе4ели Евровизия без никакво шоу на сцената - само си пейкаше там ... Сетете се за Сертап, Елена Папаризу или Дима Билан - те поне бяха интересни и си представиха песните с шоу
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
На Дима песента беше интересна? И си представи песента с шоу? Не видях нито шоу, нито хубава песен. Този човек не мога да го възприема...
И мене много ме кефехаааааПървоначално написано от Sintya
най - добрите бяха.. простоо много луд танц.. много .. и песента е динамична иии просто песента е супер.. според мен тя трябваше да спечели. Германия вообще не ми хареса.. Също добра беше и на Сърбия..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе става г/д . Но според мен по-добри бяха например Грузия и Украйна![]()
Мелодията на песента ми харесва - свежичка.. В текста не намирам нищо особено, нито в клипа... Lena ми прилича на Лили Алън... Мъничко... И най-после открих кое ме дразни в цялата работа- акцента й!![]()
Аз бях за Грузия - Sofia има прекрасен глас!
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
+2Първоначално написано от daniGirl