- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да имам по-големи гърди .. какво мислите ? Елате !
От бозата най-много да й порасне г*заВсички сте полудели.. защо мислиш,че големите гърди са по-сексапилни? Просто се примири и ги изчакай да порастнат сами
![]()
Е така като сте повдигнали темата искам да ви питам дали ако си мажеш циците с йод ще станат по-големи?
![]()
![]()
![]()
много ми е интересно от къде ги чувате тия работи...Първоначално написано от mishelina10
и не знам, мисля че не
Нямате ли си чорапи у вас, че питате тука как да са ви големи![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от jo0zy
![]()
хмм на мен също още не са ми пораснали гърдите ... но все пак имам търпение и знам че все ще поростнат малко
![]()
![]()
![]()
виж хубавите страни във себе си и наблегни във тях никой нормален няма да обича гардите ти а теб самата![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sunny95
или силикон![]()
![]()
![]()
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
Ако в рода ви бабите и майките ви имат малки гърди вероятноста да имаш по-големи е минимална.Но ако имат големи(нормално големи или бомби)Ти ще ги имаш.Всичко зависи от рода ти.
Колкото толкова,не е най-важното.![]()
![]()
В крайна сметка... размерът няма значение (поне тук)![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
виж моят съвет е не да пиеш боза и тем подобни (не се засягайте плийс) можеш да опиташ със специално ядене и колкото ида звучи гадно пробвай с овес и мляко... на мен ми помогна защото не напълняваш и имаш гърди...Лесно е!
++Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Не само ... бозата помага и то много ...Първоначално написано от SummerParty
Първоначално написано от KaLii
Помага тя...и за за*ника ще и помогне...МОЛЯ ВИ ХОРАААА!ПРЕСТАНЕТЕ С ПРОСТОТИИ!Колкото-толкова.Това е![]()
![]()
![]()
боза! ама не прекаляваи с нея щото после да не стане др...![]()
![]()
За по-големи гърди използвай силикон!А иначе размера зависи от гена![]()
![]()
![]()
![]()
Ще пораснат с мечти... и празни надежди![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Пробвай с лицеви опори ако не помогне, поне няма как да навреди.![]()
Другата крайност съм и не е особено удобно повярвайА за бозата от нея се напълнява супер много.Може и да пораснат някви цици ама извинявай всичко друго ще е ...
Пий много боза!![]()
^ Спрете с тая боза бе хора. Не разбрахте ли, че от бозата само задника и ще стане по-голям...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
абе момиче излагаш се.. как можеш да питаш във виртуалното пространство такъв въпрос.. попитай майка ти, баба ти.. те ще ти дадат най -- правилния отговор.. виждаш,че тук всички ти се подиграват.. това са много лични неща,за да бъдат споделяни в интернет.. говори с майка, баба, леля, кака, лекар.. те няма да ти се изсмеят
Абе ти се радвай ,че са ти пораснали някви имам приятелка дето сутиена й не й става а той най малкия възможен иска да го запални ,но не става.А и не е нужно да се тормозиш всичко от гени те ти в края на краищата господ с това те е дарил.![]()
има си упражнения за гърди те стягат гардите и също стават по големи и сочни![]()
![]()
![]()