.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ .. :x:x:x

Имам следният проблем .. Ученичка съм 8 клас .. Искам да кандидатствам след 8 клас .. не съм много запозната .. По - химия обаче госпожата казала че щяла да ни остави на поправителен всички момичета и вярвам, че е склонна да го направи .. ако случайно ме остави бих ли могла да кандидатствам или не .. ; ( просто незнам какво да правя по всички предмети се очертава да имам хубави оценки само гадната химия и математика де .. но там с 4 ще мина ..

заависи къде ще кандидатстваш
    примерно аз ще съм с химия и оценката ще ми трябва..а там имам 6 по математика също имам и ми е важна но ако няма да си с такива предмети и имаш оценки добри по друго немисла да е проблем :P
    26.05.10

Ако ти остави двойка може да се явиш на изпит по целия учебник.Ако не го вземеш оставаш и повтаряш.Изпитът е по средата някъде на лятната като преди него всеки делничен ден ходиш по 1-2 астрономически часа само по химия.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен
    не, ако те остави на изпит, няма как да кандидатстваш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на quexxe
    Запиши се на частни уроци, успех!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си