.
Отговор в тема
Страница 30 от 39 ПървиПърви ... 20262728293031323334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 976

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Благодаря за отговора.Аз си го взех,но все още ми се омазнява косата.Мисля да си купя шампоан за подхранване или нещо такова,което е различно от шампоан за омазняване.Иначе съм пробвала доста работи за омазняване,но продължам да го имам този проблем.Съвети за помощ?
    Колко често си миеш косата? Имам приятелка, която има страхотна коса-дълга, гъста и много твърда, но и се омазнява на 24 часа, а честото миене активира още повече омазняването от една страна, а от друга - не може и да ходи с мазна коса, защото създава усещане за нехигиеничност и е грозно..... Прпбва какви ли не шампоани, миеше се с хума, каолин, още разни неща..изпробва всичко кой каквото и каза и безрезултатно, до момента, в който й бяха дали имейла на някакъв билкар. спомням си, че си изплакваше косата с някаква отвара против омазняване-изцяло билкова и косата й се нормализира, а след това си взе органичен гребен, с който, решейки се, й попива излишната мазнина от корените и се разпределя равномерно по дължината на косата й. Затова... на колко дни ти се омазнява косата?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Някой може ли да сподели отзиви за това чудо на козметиката http://static1.framar.bg/product/bil...opad-tonic.jpg ?
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Хей, здравейте може ли да ми препоръчате някоя маша? Аз съм си харесала на Conair, но мисля че в БГ не се продават. Ето и модела (нещо подобно май беше) http://i44.tinypic.com/3584fsw.jpg.. и това момиче на клипа също са станали хубави къдриците https://www.youtube.com/watch?v=xVA4fIcvC1A ето и още няколко, които ми харесват http://i42.tinypic.com/mjmwko.jpg http://i42.tinypic.com/dnhyk2.jpg http://i43.tinypic.com/j5b5eg.jpg та въпроса ми е как да постигна резултата от снимките? С каква маша?
    Последно редактирано от gab143 : 01-14-2014 на 14:29

Искам да попитам дали сте използвали услугите на Чиликови и по-конкретно боядисване и подстригване и доволни ли сте? Мерси

Мега фен Аватара на teenems
    Ами ако се изкъпя (примерно) в четвъртък ,до събота сутрин вече е омазнена.Слагам сух шампоан,за да не си личи толкова.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    Ами ако се изкъпя (примерно) в четвъртък ,до събота сутрин вече е омазнена.Слагам сух шампоан,за да не си личи толкова.
    Да, бързо се омазнява... Билковите спрейове за коса, за които ти говорех са напълно безвредни - аз ги ползвах, докато бях бременна и кърмех и исках да няма никаква химия. На етикета си пише какви билки има. Доколкото си спомням някъде бяха към 12,50 лв с доставката за Сф. В случай че проявиш интерес, драсни ми на лична. Самата вода също изтощава косата, заради хлора, който съдържа, затова ако не ти е много дълга косата, преварявай водата, за да е по - мека, а за шампоани, използвай без парфюм, оцветители и консерванти.

^^ O, какви са тези билкови спрейове за коса? Марка?
    Аз исках да питам дали някой пие хранителни добавки, витамини или хапчета за заздравяване на косата и за растеж най-вече и има ли доволни?

Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Аз исках да питам дали някой пие хранителни добавки, витамини или хапчета за заздравяване на косата и за растеж най-вече и има ли доволни?
    аз пия геритамин нео и съм доволна и косата ми става хубава и ноктите

Билковите спрейове, който аз съм ползвала нямат марка, понеже се правят на момента в зависимост от проблема ти-косопад, пърхот(сух или мазен), мазна коса, суха коса ...Затова има имейл на който правиш запитване и ти се приготвя спрея или водата за коса и ти се доставя като срокът на годност и е максимум 3 седмици, защото са изцяло натурални и нямат никакви консерванти - естествено има си състав на билките, които са ползвани за направата им. Аз затова ги ползваха , докато бях бременна и кърмех, а и сега пролет и есен, когато малко или много косата пада малко повече...

А за витамините за коса...естествено, че имат ефект, та това са си хапчета . Аз не познавам някой, който да е пил витамини за коса и нокти и да не е бил доволен през първия месец-два от вземането им, дори в нета може да намериш и такива, които са на капсули и една капсула я разреждаш с малко течност и става като сокче,... но аз съм си за по-естествените и природни методи и смятам, че с годините има голям ефект.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Билковите спрейове, който аз съм ползвала нямат марка, понеже се правят на момента в зависимост от проблема ти-косопад, пърхот(сух или мазен), мазна коса, суха коса ...Затова има имейл на който правиш запитване и ти се приготвя спрея или водата за коса и ти се доставя като срокът на годност и е максимум 3 седмици, защото са изцяло натурални и нямат никакви консерванти - естествено има си състав на билките, които са ползвани за направата им. Аз затова ги ползваха , докато бях бременна и кърмех, а и сега пролет и есен, когато малко или много косата пада малко повече...

А за витамините за коса...естествено, че имат ефект, та това са си хапчета . Аз не познавам някой, който да е пил витамини за коса и нокти и да не е бил доволен през първия месец-два от вземането им, дори в нета може да намериш и такива, които са на капсули и една капсула я разреждаш с малко течност и става като сокче,... но аз съм си за по-естествените и природни методи и смятам, че с годините има голям ефект.
    може ли на лично да ми пратиш имейла ?

Днес си купих Митично олио на Лореал.Ползвали ли сте го?Какво мислите? Доволни ли сте от него http://www.alexanderseidel-shop.com/...x600_14059.jpg

midnight_escapade
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vika Виж мнението
    Днес си купих Митично олио на Лореал.Ползвали ли сте го?Какво мислите? Доволни ли сте от него http://www.alexanderseidel-shop.com/...x600_14059.jpg
    На мен ми го препоръча една фризьорка в София, щото го предлагаха в салона. Косата ми бе станала много суха.. Предполагам, че щом е на Лореал, е добро. Но не съм си го купила.

Цитирай Първоначално написано от midnight_escapade Виж мнението
    На мен ми го препоръча една фризьорка в София, щото го предлагаха в салона. Косата ми бе станала много суха.. Предполагам, че щом е на Лореал, е добро. Но не съм си го купила.
    Аз имам мостричка у нас. Ползвам го честичко. Доволна съм от действието му

Цитирай Първоначално написано от vika Виж мнението
    Аз лично много го харесвам, ето и ревю в блога:

Ми и на мен ми го препоръча фризьорка дори си го купих от нея.Косата ми изглежда много бляскава след като го сложа,дано има траен ефект

Много е готино, прави ми косата мека, блестяща и много по-лесно се разресва. Дано и ти си доворна ))

Дано ) Само че аз имам други очаквания - подхранване,против цъфтеж,против изсушаване и т.н а не за блясък и лесно разресване.Надявам се да го постигна

Аз имам това олио http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-el...%BB-p8494.html В началото ми харесваше, но сега сякаш не усещам никаква промяна. По-нататък ще си взема това, което сте показали.

Използвали ли сте за метода ''No-Poo'' за измиване на коса, включващ в себе си сода за хляб (за шампоан) и ябълков оцет (за балсам)? Поразтърсих се из нета и явно е доста разпространен, но на мен ми се вижда малко страшничко с тази сода. 0.о

Използвали ли сте за метода ''No-Poo'' за измиване на коса, включващ в себе си сода за хляб (за шампоан) и ябълков оцет (за балсам)? Поразтърсих се из нета и явно е доста разпространен, но на мен ми се вижда малко страшничко с тази сода. 0.о
    содата сваля боята,малко но я сваля имай го в предвит

Оо, аз не се боядисвам, така че свалянето на боята не ми е проблем, проблем ми е силно основният й характер

Оо, аз не се боядисвам, така че свалянето на боята не ми е проблем, проблем ми е силно основният й характер
    Чела съм, че содата придава на косата блясък, но в същото време е препоръчително да не се прекалява с нея. Съветът беше да се изплаква с малко сода, разредена във вода, но да се прави не повече от 2 пъти месечно. Аз лично залагам на изпитаните методи, които са си традиционни. Страх ме е да си правя повече експерименти с косата си, защото горката е претърпяла какво ли не

Някой има ли впечатления от витамини на ''Допелхерц'' за коса и нокти?

milenagirl
    Guest
    Моята коса е мазна с какво да се мия?

Цитирай Първоначално написано от milenagirl Виж мнението
    Моята коса е мазна с какво да се мия?
    Зависи колко и къде е мазна-в корените ли, по цялата дължина ли...? На колко дни я миеш? Не препоръчвам шампоани за мазна коса, защото те имат изсушаващи компоненти, които след 12 часа активират жлезите да секретират повече мазнина и се получава обратен ефект. Има много причини за мазната коса - вътрешни (генетични, хормонални и т.н), външни-околна среда, третиране на косата с разни маши и/или препарати... Питаш за шампоан или за алтернативни други методи и решения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си