.
Отговор в тема
Страница 32 от 40 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 976
    Цитирай Първоначално написано от Tancuvam Виж мнението
    Майка ми ползва шампоани само на Desert Essence, като видя, че и свършва много бързо ми подари и на мен, но не за боядисана коса, а за коса склонна към омазняване, много е добър, сега чакам да ми купи пак, че ми е на свършване!
    Супер, мисля да го взема този за боядисана коса, пък ще видим на моята как ще подейства, бил с изцяло органични съставки, така че се надявам да ми съживи косата

Цитирай Първоначално написано от minavla Виж мнението
    Благодаря, може би ще я пробвам, въпреки че доста рядко ми се занимава да си правя сама маски вкъщи, предпочитам готови продукт
    ти като си го направиш един пат и си го държиш в някъв съд така ще си имаш за доста пъти а не всеки път да си правиш аз също ползвам готови професионални продукти за коса но най вече си правя сама в къщи намирам си малко време и го правя също си купувам индийски билки за коса правя си много домашни просто съм решила да си поддържам косата здрава и да расте по бързо и мисля че начини които избрах имат ефект http://prikachi.com/images.php?images/863/7748863m.jpg

Ох, благодаря ти, сухите коси трябва да се подкрепяме Да, и аз съм си решила да дам малко повече пари за козметика за коса, но поне да е качествена. Попитах конректно за този шампоан, защото ми казаха, че марката е добра... ще проверя все пак за този реконструктор
    Маските с масла не са лоши, но маслата не са за боядисана коса! Купи си продукти, които са за боядисана коса, за да съхраниш цвета си.

Иначе моята коса си е суха, каквото и да ѝ правя или да не ѝ правя. Смисъл, имах период от около 5-6 месеца, най-вече лятото, в който не я изправях, не ползвах дори сешоар, не я третирах по никакъв начин и правех маски, грижех се много. И пак изглежда суха и не стои добре. Освен това ми е чуплива, ако не я оформя поне малко стои доста зле.

В последно време правя доста маски, ползвам Макадамия, реконструктора на Афоджи, митичното олио, но я изправям с преса. Така изглежда доста по-добре, а и от реконструктора се повлия много. Но пак казвам, че аз не се боядисвам и затова ползвам спокойно масла. Иначе реконструкторът става и за боядисани коси.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

моята също е много суха къдравите коси винаги са сухи аз затова слагам масла защото без тях е ужас

Цитирай Първоначално написано от Sugarr Виж мнението
    Здравейте
    Какви продукти за термозащита ползвате? Някой може ли да ми препоръча нещо, което наистина да предпазва косата, по възможност да е без фиксация, до около 15лв?
    Термо протектора с кокос на Desert Essence е идеален ако ползваш преса. Малко по-скъп е, но около Коледа можем да се поглезим.

anonymous708973
    Guest
    Начи, от сухи коси не ми се оплаквайте, толкова по-добре е от мазна. Убивам за суха коса, никакъв проблем няма да ми е да си я клепам с масла.
    Косата ми е мазна, че и на всичко отгоре тежка - обем само първия ден от къпането, на втория няма обем, на третия вечерта вече мас тече от нея - и това, ако не съм спортувала. Ако съм бягала, скачала, каквото и да е изпотяване, е смърт.

от тези шампоани ползвали си много са хубави https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...17355014684376
    Последно редактирано от silvi999 : 11-29-2014 на 12:48

момичета някоя може ли да ми каже нещо за маската с прясно мляко,царевично брашно,захар, действа за сгъстяване на косата и за изправяне

Реших да се боядисам. Най-сетне. Препоръчайте някоя добра боя, че отида ли в някой магазин няма да изляза 2 часа и най-вероятно накрая и нищо няма да купя. С кестенява коса съм, решила съм или махагон или едно такова златно. Като за второто ще ми трябва и обезцветител, предполагам По-опитните от мен да помогнат.

p.s. Преди да прибързате с доводите, не искам да отида на фризьор тъй като наскоро се преместих във Варна и не познавам добра фризьорка, а нямам никакво намерение да се оставя в ръцете на непознат човек. По-добре после на себе си да се ядосвам

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, косата ми е много рядка и от известно време започна да пада доста усилено препоръчаха ми ампули на Ревалид, днес ще ги ползвам, но ако можете да ми препоръчате нещо допълнително ще съм ви благодарна

Ревалид нямаха ли и капсули? Вероятно ще има по-добър ефект, ако ги съчетаеш.

Ина, на мен ми се иска да имам мазна! Принципно ме е яд, че нито съм права, нито къдрава. Тоест косата ми стои на никъде. Клепам масла, маски правя, преди и топлинната обработка бях ограничила... ей не ще бе! Иначе поне косъмът ми е дебел. Ма то и кожата си ми е суха...
    Последно редактирано от marilyn : 01-05-2015 на 10:11 Причина: допълнение
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    Ще проверя на майка ми как се казват капсулите, които взима. И тя пие от известно време за заздравяване на косата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Здравейте, косата ми е много рядка и от известно време започна да пада доста усилено препоръчаха ми ампули на Ревалид, днес ще ги ползвам, но ако можете да ми препоръчате нещо допълнително ще съм ви благодарна
    Пробвай Брилиант Лук, цената си заслужава, поне така ми каза майка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Някой с много руса коса?
    ( моята е толкова руса, не искам да се ангажирам с цветове и нюанси , за да не объркам :Д https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...2e18f2c9dc64f3 )

Имам проблеми с обезцветителите, изобщо не искам да си купувам от онези прахчета, но просто не знам от къде да си купя друг. От няколко типа такива , косата само ми стана тъмно жълта - докато по едно време успявах да си намеря на syoss , и от него косата ми ставаше чук и не ми гореше чак толкова.

Също, за боя за коса, от къде да си поръчам нещо качествено и хубаво, и обезцветител и какви марки - въпросът ми е да не се разкарвам напред- назад по магазини - или да е популярно, или да си го поръчам

Ааа също и продукти тип маски, кристали и балсами за много суха коса, какво ползвате

Благодаря !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Victorria69
    Guest
    Косата ми е мазна с пърхот. Пробвах всякакви шампоани, маски, всичко .. Ако може някой, който знае решение на същия проблем да пише

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Victorria69 Виж мнението
    Косата ми е мазна с пърхот. Пробвах всякакви шампоани, маски, всичко .. Ако може някой, който знае решение на същия проблем да пише
    Низорал или катранен шампоан, и за двете питай в аптеката - за пърхот и раздразнена кожа.
    Против мазна коса - бебешки - penaten или от онези българските тип бобчо, защото не всички изсушават кожата, някои на джонсънс омазняват ( поне един такъв веднъж имах ).
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

майка ми имаше същият проблем. почна да използва Head & Shoulders и след месеца 4-5 и изчезна пърхота. и косата не и се омазнява толкова.

Супер, мисля да го взема този за боядисана коса, пък ще видим на моята как ще подейства, бил с изцяло органични съставки, така че се надявам да ми съживи косата
    За първи път си боядисах косата преди Коледа и новият цвят ми допада, но много бързо се измива. Какви са тези шампоани за боядисана коса.

Израелската козметика е може би сред най-добрите за коса - шампоани, балсами, маски и т.н. За съжаление в България не се внася и е по-трудно да се докоснем до нея.

За да имаме здрава и красива коса е необходимо да се полагат грижи. Имаше един период (около година), в който експериментирах с различни домашни и купени маски за коса и лосиони за растеж. През тази и следващата година косата ми беше страхотна - плътна, еластична, жива, с блясък и най-важното почти не падаше (в рамките на нормалното). Понеже използвах различни средства, не мога да кажа, че тази маска или този шампоан са причината за красивата ми коса.
    Изводът е, че когато се полагат грижи има и положителен резултат. С други думи косата ми се отблагодари за грижите.
    Другата причина, в която може да се крие тайната за здравата ми коса през този период е, че се хранех по малко, но по-на често. Тогава поддържах и страхотна фигура.

И все пак по спомени ще споделя някои от маските, които съм ползвала:
    1. Позната на всички маска с тривитаминол: Тривитаминол - 2 с.л.; 1 супена лъжица обезсолена мас; малко оцет за блясък; няколко капки газ и 1 супена лъжица ракия
    2. Масажи на скалпа с екстракт от коприва и/или корени от репей.
    3. Различни масла - бадемово, от маслина и т.н. - втриват се в корена и се разнася към върховете. После се поставя найлонова торбичка и кърпа. Таса се стои около 2 часа.
    4. Шампоан, който ви действа добре на скалпа - аз препоръчвам да не е от популярните и рекламирани.
    Например:
    Билков български шампоан за растеж:
    http://foryoubg.com/products.php?id=41
    Или нещо по-евтино, но също натурално с хмел за растеж и плътност:
    http://foryoubg.com/products.php?id=364
    Или с екстракт от здравец:
    http://foryoubg.com/products.php?id=362

Има и много други български, евтини и качествени шампоани.

Относно маските за коса:
    http://foryoubg.com/products.php?cat=22&page=1

Цитирай Първоначално написано от Momiceto90 Виж мнението
    За първи път си боядисах косата преди Коледа и новият цвят ми допада, но много бързо се измива. Какви са тези шампоани за боядисана коса.
    Шампоаните са на desert essence, много съм доволна от този за боядисана коса, изобщо не изтощава, даже ми се струва, че ми задържа боята за по-дълго време. Няма да сгрешиш, ако си го вземеш

anonymous990763
    Guest
    Много полезна тема! Браво

Искам да попитам някой ползвал ли е тези преси и какво мнение имате за тях - опитвам се да избера коя от двете да си купя и не знам коя е по-добра: Remington Keratin Therapy S8590 и Remington S8500 Shine Therapy

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Дали ще изглеждам добре, ако се боядисам в лилаво?

Последно редактирано от dreamwalker : 03-07-2015 на 17:47
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Направи си нещо такова, но горната част да е по-лилава, ето снимка сууупер яко изглежда

Здравейте! Искам да боядисам косата си с безамонячна боя (може би ще е Syoss Olea Intense), бихте ли ми казали колко време издържат тези бои и отмиват ли се- защото не искам, когато косатазапочне да расте в корените, да се получава издънката- кафяви корени, червени краища, а не смятам да повтарям вечно с боя. Благодаря Ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си