.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    аа само да попитам някой знае ли как се сменя дъното на USB или въобще ако има нещо такова

Цитирай Първоначално написано от cvetikaa
    аа само да попитам някой знае ли как се сменя дъното на USB или въобще ако има нещо такова
    Искаш да кажеш USB-тата на дъното, а не обратното! Ами зависи какво точно е изгоряло (ако в случая говорим за такава повреда)... Все пак не каза някога работили ли са тези USB портове или не? Щото примерно е възможно да изгори USB порт при изключване на устройство, ако преди това не е премахнато от операционната система (тоест да му се спре тока, докато се премахне от порта).

До колкото разбирам, като включиш примерно мишката в някое от USB-тата тя свети, което означава, че има електричество до порта, а от друга страна операционната система разпознава портовете - така, че е много трудно да се каже от какво е този проблем! Може и самото дъно да е за смяна, че да се оправи проблема - не зная и аз, а само предполагам в момента!

да, забравих да кажа 4е USB портовете работеха отна4алото но една ве4ер като се прибрах и мишката светеше но не работеше..и сега ве4е като вклю4а мишката вобще не свети.. и не само тя..нали знаете на лаптопите отстрани има нещо като USB но е за картата с памет на цифров фотоапарат..при мене не работеше..

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Каквото и да се сменя ще е скъпо и не си струва. Ако има нужда цялото дъно е много пари със сигурност поне 250-300 лева дори и модела да не гледам . А дори и втора употреба са скъпи и не се знае какви са. Според мен е чипа отговарящ за трансфера на данни, но не знам кой. Захранват се устройствата, но няма пренос на данни , а щом сега и не свети същата мишка явно съвсем и захранването е умряло, но тогава не би трябвало ОС-а да ги засича като работещи хм...
    Търсещ половинка .

еми щом ще е скъпо, не си струва да давам излишни пари.. а и той ве4е не е гаранционен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си