Цитирай Първоначално написано от Princessani
Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Цитирай Първоначално написано от Princessani
Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Най-добре догодина да се пробва,но през това време ще е добре да се подготви все пак.. Нещата са трудни. Аз като видях на брат ми миналата година матурата.. направо ей така -> Супер трудно е.. Той изкара май.. 4 или 5 .. не знам,не помня..
Съмнявам се ,че догодина вече ще има желание да учи ,то като го повличе живота други неща стават приоритети .
Ще го повлИче ли живота? Уф.. ти освен,че пишеш "супер грамотно" и акъл даваш на хората.. Остави човека поне 1 път в живота си да научи нещо. Като влезе в някой университет Математика ще му трябва. Ама да ти имам и плиткоумната глава!
не е задължително да му трябва математика има спецялности в който математика няма ! Но той си знае . Примерно ако вземе да учи история там грам математика няма
Не знам за него,ама на теб ти трябва БЪЛГАРСКИ със сигурност и вземи го научи неграмотно животно такова! Писна ми на всяка манджа мерудия да правиш! Кусур ако не се обадиш.. Стига си писала така бе момиче! Спри се.. излагаш се! Колко пъти да ти кажа?!?! За момче е хубаво да знае Математика,защото повечето сега стават инженери. Брат ми нали го виждам сега какви задачи му дават.. Човек трябва да знае Математика,а в твоя случай БЪЛГАРСКИ! Срамно е да имаш 2ки по Математика и 4-ки по Български